alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Beige · NMD

 
[3]

Beige NMD: til sportsnomader og storbyfreaks

Sportssko fra Originals-linjen. Du ved sikkert allerede, hvad det drejer sig om. Beige NMD er et smukt eksempel på, hvad Trefoil dækker over. Der er set tilbage i tiden for at fange det bedste fra dengang og genopfinde det til nutidens præferencer. NMD er så topatletiske i udtrykket, at du kan skyde afsted som en raket. Sæt din lid til Boost-teknologien, der som en anden turbo sætter skub under fødderne, naturligvis med hjælp fra din egen kraft, da returenergi fra skridtene kommer tilbage. En dobbelt win-effekt, som på alle måder gør sport ekstra overkommeligt. Beige NMD er dit specifikke farvevalg til hverdag og sport. En lækker, blød og cremet farve, der både er varm, og som kan matches med det meste. Der er lige præcis dét ekstra spil i tonen, som gør skoene knap så sarte i udtrykket.

Beige NMD – et unikt design med ikoniske detaljer

Spot dem på lang afstand! Beige NMD er alt det, du ikke kan undgå at lægge mærke til. Den spidse snude med tåbeskyttelse giver dig ekstra tryghed på farten, mens de markante firkanter langs ydersålerne er mere end bare pynt. Det er stabilisatorer, som går ind og støtter op om dine fødder. Dermed er der garanti for faste pasformer, så du føler dig som skabt til skoene og omvendt. De lettere bakkede sålformer giver dig en fordel på hurtige starter, da hælene allerede er i position. Funktionelle EVA-indsatser er med til at optimere stødabsorberingen og dermed reducere vibrationer. Lad dine fødder automatisk tilpasse sig beige NMD. Med overdele i strik og sok-lignende konstruktioner, får du fleksibiliteten at mærke direkte mod huden. Pakket ind og støbt til masser af dueller på banen. Eller blot til slentreture i hverdagen, for beige NMD er en topattraktiv streetwear-sko med et urbant flow.