alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Bæltetasker · Løb

 
[7]
Løb Sort Running bæltetaskeLøb Sort Running bæltetaske

Running bæltetaske

Løb

Løb Sort Running lommetaskeLøb Sort Running lommetaske

Running lommetaske

Løb

Kvinder Løb Sort Sport Casual bæltetaskeKvinder Løb Sort Sport Casual bæltetaske

Sport Casual bæltetaske

Kvinder Løb

Boksning Sort Run bæltetaskeBoksning Sort Run bæltetaske

Run bæltetaske

Boksning

Bæltetasker til løb: ideel sportsopbevaring undervejs

Så få forstyrrelser som muligt. Det er hvad, du skal undgå, når du skal holde fokusset under løbetræningen, medmindre du giver den gas til trail running, hvor uforudsete ting er en del af det sjove. Uanset løbedisciplin skal du have hænderne fri. Det får du med bæltetasker til løb, der er din assistent på turen. Brug arme og hænder frit til at komme fremad. Med ægte løbebevægelser, der giver plus på konditionskontoen. Tætsiddende løbetights uden forstyrrelser. Vi elsker dem alle. Bare de ikke er forsynet med store lommer, hvor dine personlige ting kan bule ud, veje og fylde. Ty til bæltetasker til løb, som du altid kan forlade dig på. Opmagasinér det essentielle til turen. Her får du fast og sikker opbevaring af smartphone, nøgler, pung og selvfølgelig alle dine gels og snacks.

Løbe bum bags – du har det hele lige ved hånden

En justering og et klik, og du har din bæltetaske til løb klar og velsiddende om livet. Mere skal der ikke til for at begive dig på farten med de vigtigste genstande på dig. Stil op i løbekonkurrencer. Du stikker blot dit løbenummer i taskens holder, og så er du klar til at indtage scenen standsmæssigt. Praktiske stiklommer giver dig nem adgang til væske og næring, for tingene går stærkt, og kroppen skal bruge energi. Bæltetasker til løb med elastan sikrer den mest fleksible pasform rundt om livet. Mens du får gavn af indbygget mesh, som holder fugt og sved væk. Der skal trænes året rundt på alle tider af de vågne timer. Bæltetasker til løb med refleksdetaljer lader dig blive set morgen og aften, så mavetaskens sikkerhed er på plads. Træd næste skridt ind i fremtidens miljøbevidsthed. Med bæltetasker til løb i genanvendte materialer. Som reducerer ressouceforbruget og emissioner under fremstillingen.