alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte rygsække

 
[34]

Sorte rygsække – din ryg er som bygget til designet

Alle rygge kan bære sorte rygsække. Fleksibiliteten længe leve med justerbare remme og indstillingsmuligheder ned til mindste detalje. Så du kan cykle, løbe, sejle eller vandre afsted med den perfekte pasform. Er du i tvivl om farvevalget, kan du til hver en tid gå med sort. Det klassisk sorte og tidløse er et stilikon i sig selv. Det bliver aldrig kedeligt og helt minimalistisk. Forskelligartede materialetyper, prints og selvfølgelig adidas-logoet giver dig sorte rygsække med et personligt præg. Polstrede skulderremme og mesh på rygsiden. Det bliver ikke bedre, når du traver storbyen rundt på en hed sommerdag til sightseeing. Naturligvis med alt dit habengut ved din side. Praktisk og struktureret inddelt for at skabe en balance samt komfort. Store rum til sko og skiftetøj kombineret med mindre lommer til gadgets, toiletgrej og snacks. Gå ikke på kompromis med dine pakkenelliker.

Sorte rygsække – opfylder dine pakkebehov til stort og småt

Plads til arbejdsgrej og din laptop og næsen rettet mod kontoret eller skolen. Sorte rygsække er de perfekte opbevaringstasker til dit hverdagsskema. Pak rygsækken og ud i det blå, eller gør klar til dagens træning. Du vælger blot den størrelse og model, der passer til det, du skal have med. Nyd ovenikøbet, at sorte rygsække er skabt på bæredygtig vis. Genanvendt polyester er fremtiden og vi har allerede integreret det i vores produkter. En klassisk rygsækform eller noget mere avantgarde? Vi går aldrig af vejen for at se tilbage i arkiverne og bruge retrolooks. Samtidig er vi også med til at reformere den klassiske opfattelse af standarddesignet. Futuristiske former og faconer sammen med nye måder at tænke lukkeanordninger på. Du kan være fremme i skoene med sorte rygsække, der er et studie i funktionalitet og fashion. Farven er skabt til at klæde alle. Så pak det vigtigste og nyd godt af separate rum til det hele.