alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

badesandaler

 
[160]
1 / 4
Side:af 4

Stilikoner giver klip-klapper nyt liv

Takket være fusionen med den ikoniske Superstar-sko og samarbejdet med moderne trendsettere som Pharrell Williams og Stella McCartney lever badesandalerne lever i bedste velgående, og i sortimentet hos adidas kan du opleve dem som aldrig før. Med den elskede Adilette-sandal som skabelon opstår nye fortolkninger og udtryk. Den trygge, varme yndlingssandal på skoreolen er altid en favorit, men gå endelig på opdagelse i vores opdaterede udgaver. Her finder du nyskabende design og innovativ teknologi, som får de kendte adidas-badetøfler til at fremstå i et helt nyt lys.

Oplev helt nye sider af badesandaler og badetøfler i udvalget hos adidas

Alle kender lyden. De taktfaste smæld, når badetøflerne rammer hælen efter hvert skridt. Og det var faktisk sådan, denne evige klassiker oprindeligt fik sit navn: flip-flops. Den danske udgave, klip-klapper, beskriver også fint den velkendte lyd. Badesandaler er helt sikkert praktisk og afslappet fodtøj, som er kommet for at blive. Vi elsker at hoppe i et par, uanset om turen går til supermarkedet eller badestranden. Og i de mange dugfriske design og optimerede materialer, du finder i adidas’ kollektioner, bliver oplevelsen kun bedre.

Det uundværlige udstyr til alle badegæster

Er der noget, enhver badegæst kun kender alt for godt, er det de brandvarme stengulve, som skal forceres, hver gang turen går fra poolen til håndklædet. For ikke at tale om den stegende asfalt eller den bagende sandstrand. Sommeren byder på et utal af hede forhindringer, som gør dine klip-klapper til årstidens vigtigste våben. Og med vores udvalg behøver du ikke at gå på kompromis med din personlige stil. adidas-badesandalerne får deres stilistiske særpræg via et eventyrligt udvalg af print, overdele i behagelige materialer og fodsenge med støtte til hvert eneste skridt. Badesandaler er hverdagsfodtøj, og derfor er dine fødders oplevelse altafgørende.