alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

3MC

 
[10]

Hop op på boardet med adidas 3MC skatersko

Med god fleksibilitet og komfort, tager adidas dig med tilbage til den klassiske skaterstil. adidas 3MC er bygget til afslappede ture rundt i byen såvel som de heftige ture på ramperne. Brug dine dage på ramperne. Vores skatersko holder til dagligt brug. De føles fleksible og komfortable på boardet. Så hvis du leder efter et par lette sneakers, vil adidas 3MC hurtigt blive din nye favoritsko. Vi lader os inspirere af atleter, skatere, musikere og bevægere. Det ses, i vores mange sporty kollektioner.

adidas 3MC er en hyldest til skaterkulturen

Den fleksible Geoflex ydersål støtter dine fødder, selv ved de hårde stød. Sålen har stærkt greb som hjælper dig til, at stå fast. Det moderne og minimalistiske design har en strømlinet og afdæmpet silhuet og er inspireret af adidas lange samarbejde med skaterkulturen. Du får det klassiske adidas 3-Stripes logo på siderne. Denne sko udtrykker din personlighed og er bygget til dig, som ikke vil gå en dag uden at flyve på ramperne. De fås i flere forskellige materialer. Fra canvas til læder. Den forstærkede tå giver dine tæer ekstra støtte ved de hårde stød.

Udtryk din personlige stil på boardet

adidas 3MC kommer i et utal af farver og prints. De fås i unisex, til kvinder, til mænd og til børn. Hele familien kan iklæde sig matchende sneakers og tilføje ekstra stil til familieturen ud på skaterramperne. Men du behøver slet ikke være skater for, at hoppe i vores komfortable adidas 3MC sko. Denne moderne klassiker med stilrent design og slank silhuet, tilføjer afslappet stil til din hverdag. De griber lige så godt på jorden, som de gør på boardet. Vælg de farverige versioner for en mere funky sneaker. De jordfarvede versioner i canvas med læderforstærkning giver dig en hverdagssko, som tilføjer komfort og stil til din dagligdag.