alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Svømning

 
[462]
Natureef Graphic badedragt
Adicolor Classics Primeblue badedragt
3-Stripes Swim svømmetights
Classic 3-Stripes badebukser
Classic-Length Check badeshorts
Colorblock Swim badeshorts
Mid 3-Stripes badeshorts
Fitness 3-Stripes svømmebukser
Classic 3-Stripes badebukser
Classic-Length Solid badeshorts
Colorblock badedragt
Logo Graphic badedragt
SH3.RO Classic 3-Stripes badedragt
Thin Straps Branded badedragt
Colorblock badedragt
Classic 3-Stripes badedragt
Positivisea Swim Long Sleeve trøje
Short Length Melting Salt Reversible CLX badeshorts
Positivisea Classic Length Graphic Board shorts
Adilette Aqua badesandaler
Adilette Comfort badesandaler
Adilette Aqua badesandaler
Adilette Shower badesandaler
Solid badeshorts
3-Stripes badebukser
3-Stripes badebukser
Classic 3-Stripes badebukser
Classic 3-Stripes badebukser
Classic 3-Stripes badebukser
Classic-Length Solid badeshorts
Graphic badeshorts
SH3.RO Solid badedragt
SH3.RO Big Logo badedragt
Tape badedragt
Logo Graphic badedragt
3-Stripes Long Sleeve badetop
Melting Salt badedragt
Logo Graphic bikini
SH3.RO Classic 3-Stripes badedragt
Athly V 3-Stripes badedragt
Must-Have badedragt
Athly V 3-Stripes badedragt
Badge of Sport badeshorts
1 / 10
Side:af 10

Få mest muligt ud af din næste tur i de blå bølger eller svømmehallen

Giv dig selv de bedste muligheder, næste gang du skal i vandet. I det store udvalg af badetøj hos adidas finder du alt, hvad du skal bruge, næste gang du skal på stranden eller i svømmehallen. Mærk roen, når du glider ubesværet igennem det kolde vand. Iført hurtigtørrende badebukser eller en stilfuld badedragt kan du føle dig veltilpas, når du træder ud på vippen eller dypper fødderne ved strandkanten.

Alt det essentielle – uanset din foretrukne vandsport

Uanset om du er til paddleboarding, intens crawl eller bare skal køle af i sommervarmen, finder du stilsikkert og funktionelt udstyr til alle former for svømning hos adidas. Udforsk de behagelige badeshorts med tre striber og klassisk snit eller bikinier med justerbare stropper, så du er sikker på at opnå perfekt pasform. Alt sammen i genanvendte materialer, så du bidrager til at beskytte planeten under din næste dukkert.

Svøm sikkert

Sørg for, at du er klædt rigtigt på til både bølger og badehåndklæde. I kollektionerne fra adidas finder du badetøj i UV-blokerende materialer, så du ikke skal bekymre dig om, at huden udsættes for solens stråler. Og hvis du foretrækker en pool eller svømmehal, får du et sikkert greb i selv det vådeste underlag med vores behagelige, stødabsorberende badesandaler. Iført en badedragt skal du ikke bekymre dig om stropper, der sidder løst, og badetøj i klorafvisende materialer beskytter din hud uanset omgivelserne. I det store udvalg af badetøj hos adidas er det ikke kun stilsikkerheden, der er helt i top.