alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Svømning · Tilbehør

 
[36]

ADIDAS SH3.RO. SVØM PÅ DIN MÅDE.

Du er unik. Det burde dit badetøj også være. Det er derfor, vi hos adidas har designet adiads SH3.ro-badetøjskollektionen, der har badetøj med velsiddende design, behagelig støtte og justerbare stropper, så du kan tilpasse pasformen, som du vil.

"Jeg er stærk lige som jeg er, hvordan det end ser ud."

Jada Sezer

Svømmetilbehør

adidas svømmetilbehør komplimenterer perfekt adidas' svømmetøj. Sortimentet rummer svømmebriller, badehætter, kickboards, pull buoys og fingerpaddles til at understøtte din svømmetræning og forbedre din teknik. Afslut med håndklæder og badekåber, så har du alt, du behøver før, under og efter svømning.