alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Jerseys

 
[610]
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 udebanetrøje
Germany 22 hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Sweden 22 hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 tredjetrøje
Sweden 22 udebanetrøje
Japan 22 hjemmebanetrøje
Arsenal 22/23 udebanetrøje
FC Bayern 22/23 Wiesn trøje
Manchester United 22/23 Authentic hjemmebanetrøje
Germany 22 Authentic hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 hjemmebanetrøje
Bosnia 22 udebanetrøje
Arsenal 22/23 tredjetrøje
Belgium 22 hjemmebanetrøje
Arsenal Condivo 22 træningstrøje
Arsenal 22/23 tredjetrøje
Leeds United FC 22/23 hjemmebanetrøje
Argentina 22 udebanetrøje
Manchester United 22/23 Home minisæt
Ajax Amsterdam x Daily Paper 22/23 tredjetrøje
FC Bayern 22/23 udebanetrøje
Manchester United 22/23 tredjetrøje
Arsenal 22/23 Authentic hjemmebanetrøje
Manchester United 22/23 Long Sleeve hjemmebanetrøje
Real Madrid 22/23 Authentic tredjetrøje
FC Bayern 22/23 Wiesn trøje
Germany 22 hjemmebanetrøje
Argentina 22 hjemmebanetrøje
FC Bayern 22/23 udebanetrøje
Mexico 22 hjemmebanetrøje
Germany 22 udebanetrøje
Real Madrid Condivo 22 træningstrøje
Manchester United 22/23 Baby hjemmebanesæt
Arsenal 22/23 Authentic tredjetrøje
Belgium 22 hjemmebanetrøje
Belgium 22 Authentic udebanetrøje
Spain 22 udebanetrøje
Ajax Amsterdam 22/23 udebanetrøje
Juventus 22/23 udebanetrøje
1 / 13

Landshold eller klubhold - jerseys er dine fantrøjer

Ude eller hjemme. Som ægte fan kan du naturligvis støtte op om dit favorithold til alle kampe. Jerseys er dit synlige bevis på, hvilket hold, du er fan af. Spillertrøjer kan også bruges til meget andet, end at vise din opbakning. Brug dem, når du selv dyrker sport og nyd de funktionelle teknologier. Svedtransporterende AEROREADY holder dig tør, når pulsen stiger til træning og i kamp. De åndbare materialer leder fugten korrekt ud, så du på komfortabel vis kan hakke den næste bold i kassen. Jerseys afspejler det look, som professionelle sportsfolk bærer, når der er point på spil. Atletiske snit og elastan gør trøjerne fleksible, så du kan vride kroppen i den rette position og være afgørende for dit hold. Genanvendelighed får du med i købet, så der tænkes på resurser og emissioner. Hos adidas er vi også med i Better Cotton-initiativet, der forbedrer den globale bomuldsdyrkning.

Vælg din klub og dit nummer!

Et nationalhold eller et klubhold. Du bestemmer selv. Jerseys er dit synlige bevis på, at du tilhører et bestemt team. Premier League, NBA eller La Liga. Samt mange andre turneringer. De er her alle sammen, så du kan trække dine jerseys over hovedet og heppe løs sammen med vennerne. Eller trække i et komplet outfit og selv være aktiv. adidas elsker mode. Derfor er spillertrøjerne også fede streetwear-versioner af de designs, som de professionelle bruger. Det betyder bredere skuldre og kropsstykke, så du også kan slappe af i din nye T-shirt. Håndbold, basketball, cykling eller fodbold. Der findes mange sportsgrene, som giver anledning til at trække i jerseys. Materialerne er lette og langtidsholdbare, så du bliver klædt på til både nutidige og fremtidige matches. Ergonomiske kraveudskæringer og mesh-paneler sørger for ekstra ventilation, så du kan klare de højintense kampe foran tv’et, på stadion, eller på egen krop. Du finder selvfølgelig også den optimale børnefødselsdagsgave i form af jerseys til de mindste.