alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sort · NMD

 
[44]
kollektion
Pris
449 kr. - 1.299 kr.
4491299

NMD sort – en klassisk farve blandet med fortid og fremtid

Nyudvikling på nyudvikling. Vi elsker det! Men vores rødder er også dybt forankret i tiden, der var. Vores enorme database med tidens hotteste styles går aldrig tabt. Derfor går vi årtier tilbage, for at tage det bedste fra dengang og kombinere det med alt det, som fremtiden bringer. NMD-serien er karakteristisk på alle måder: looket, følelsen og kvaliteten. På én og samme tid er dine sko som taget fra en fjern galakse og modificeret med 80’er silhuetter. Tilmed er skoen sort, der med sin vanlige sikkerhed går til det hele. Sorte NMD – det kan bare ikke gå galt. En aktiv tilværelse kræver fodtøj, der hjælper dig på vej. Som gør det godt for dig og driver dig fremad. NMD-sko i sort er skabt med spændstige Boost-såler som bærende faktor. Med sine utallige energikapsler skaber teknologien returenergi ved hvert et skridt.

adidas NMD i sort sætter dybe positive spor i din sportskarriere

Kend dem på de stærkt opadgående såler, der får fødderne i rette position. Det klare og stabile afsæt venter, så du kan spurte dig til sejr. Naturligvis sammen med de svejsede 3-Stripes og de firkantede støtteblokke langs sålerne ydersider. Overdele i strik med soklignende effekter omslutter sig perfekt om fødderne med tilpasset elasticitet og bevægelsesfrihed. Nyd den individuelle pasform takket være hælstrop og snørebånd. Alt er sammensat med største mening: de stabiliserende sideelementer, den ophøjede tå for optimeret beskyttelse og de støddæmpende såler. NMD-skoen i sort er blevet en trofast følgesvend til sport og i fritiden, da de går eminent sammen med alt fra shorts og træningsbukser til jeans og kjoler. Kulsorte NMD? Eller hvad med et par med farveelementer, der bryder den tidløse udstråling? Lidt eller meget sort på skoene – du bestemmer selv looket. Teknologierne klarer resten med komfort, du ikke vil undvære.