alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Bukser

 
[1100]

Bukser til ben i alverdens længder

De har klædt børn, unge og voksne på gennem generationer og det kommer til at fortsætte sådan! adidas bukser ses overalt inden for sport, musik, kunst og hverdagsaktiviteter. De velkendte Trefoil og 3-Stripes langs siderne er blevet allemandseje. Du må bare eje nogle af de ikoniske designs, for ellers er garderoben ikke komplet. De kan nemlig bæres til alt. Komforten vinder både hjemme på sofaen og til aktiviteter i det fri eller i træningscenteret. De kære børn i deres første par bukser fra adidas, trendy teenagers og unge samt voksne med hang til et sporty look. Alle segmenter omfavnes og du kan naturligvis også give dine ben frirum til både leg og alvor. Med bukser fra adidas er du sikret en cool street-attitude – uanset dit niveau og dine ambitioner. Den bredeste farvepalet, forskellige bukselængder samt et ikonisk logo danner rammen om dine nye bukser. Justerbar snøre om livet sørger for den perfekte pasform, så du kan dyrke sport i et par bukser, der holder sig på plads.

Bukser der redder dagen

Hos adidas tænker vi miljøvenligt. Derfor er mange designs fremstillet i genanvendt polyester samtidig med, at vi er en del af Better Cotton-initiativet. Blødt isoli på buksernes inderside sørger desuden for ekstra komfort på benene, når du går, løber, cykler eller blot sidder stille. Benklæder med innovative detaljer. Dem finder du hos adidas. Åndbarhed og svedtransportering kombineret med mesh sørger for luftcirkulation og et tørt klima. Derfor slipper du for klæbende tekstiler og kan i stedet varme op, træne og strække ud som du har brug for. Strækbarhed i stofferne sørger tilmed for, at dine bukser tilpasser sig dine bevægelser. Det betyder frihed til at nyde dine træningsbukser i fritiden, eller til sport. Dyrker du udendørssport, så er modeller med UV-beskyttelse og vandafvisende overflader en mulighed. Så er du garderet mod både sol og byger.

Opdage Mere: