alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Træningssæt

 
[104]
1 / 3
Side:af 3

adidas træningssæt: din garanti for at få rørt dig

Det er en lettelse at skifte jeans eller jakkesæt ud med adidas træningssæt. Tøj, der om noget sørger for den bedste komfort. Utallige anledninger kalder på sportstøj. Gymnastiktimerne i skolen, power walk, stavgang, løb og fede hiphop-koncerter. adidas træningssæt er med til at tænde din indre sportsgnist. Ægte streetwear i hverdagen eller fashionabelt sportstøj til træning ude og inde. adidas træningssæt gør forskellen, når kroppen er i bevægelse. Løft bænkpres, spring over buk eller snup en dansetime med fri bevægelighed. Fleksible materialer er din garanti for at komme ud i alle hjørner og kanter af kroppen. Innovativ HEAT.RDY-teknologi holder kroppen tør og afkølet, når du giver den fuld skrue til træning. adidas træningssæt gør alt det bedste for din krop, så du kan bevæge den med behag. Et tætsiddende sæt giver dig kompressionsstøtte, der holder musklerne fri for større vibrationer.

adidas træningssæt er sport- og modefaktor i ét

Det kræver ikke meget andet, end et adidas træningssæt for at skabe en aktiv livsstil. Fra barnsben og op gennem livet forsyner vi dig med funktionelt sportstøj. Ungernes aktive leg i børnehave og skole, teenageres coolness med vennegruppen og voksnes sunde hverdag med motion. adidas træningssæt er for hele familien. Alle kan nyde de genanvendte materialer, som er med til at reducere emissioner og resurser. Trænger du til ekstra køling under træning sørger mesh-paneler eller lynlås ved anklerne for, at du kan justere temperaturen, som det behager dig. En træningsjakke med lynlås lader dig nemt komme ind og ud, mens hætte giver ekstra isolering til ørerne. Et retrosæt i nylon og ægte oldschool-stil, eller adidas træningssæt af genanvendt bomuld. Du bestemmer selv stilen til træning. Sort med hvide 3-Stripes, eller alle regnbuens kulører. Vi sender dig ud i sportsverdenen med største individualitet og motivation til at være aktiv.