alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

RDY

 
[1854]
Pris
69 kr. - 6,299 kr.
696299

"DA LIVET, SOM VI KENDTE DET, BLEV SAT PÅ PAUSE, BLEV SPORTEN SYMBOLET PÅ GLÆDE, OPTIMISME OG MODSTANDSKRAFT. VI FANDT NYE MÅDER AT TRÆNE PÅ, SATTE NYE MÅL OG BLEV VED MED AT DRØMME OM LYSERE DAGE FORUDE. NU, HVOR VERDEN GENÅBNER, ER VI KLAR TIL SPORT."

Vær altid klar med teknologi, der støtter dig i al slags vejr. Responsive materialeinnovationer og intuitive design giver dig selvtilliden til at møde enhver udfordring. Regn, kulde, vind eller varme kan ikke holde dig tilbage.

"HEMMELIGHEDEN BAG EN SEJR ER AT HOLDE SIG AFKØLET. JEG FOKUSERER PÅ MIT SIND, IMENS HEAT.RDY TAGER SIG AF MIN KROP."

SHAUNAE MILLER-UIBO