alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Forårsjakker til mænd

 
[58]
1 / 2
Side:af 2

Forårsjakker til mænd: du vil opholde dig ude hele sæsonen

Hver årstid, hver sin jakke. adidas yder beskyttelse døgnet rundt 365 dage om året. Foråret er den skønne tid på året, hvor du endelig kan starte udendørstræningen for alvor. Temperaturen stiger, men dagene kan endnu være ustadige. Forårsjakker til mænd udgør din funktionelle beskyttelse i omskifteligt vejr. Sol om morgenen, men regn om eftermiddagen og blæst senere på dagen. Forårsjakker til mænd står distancen i alle elementerne, så du både holder tør og varm. Masser af vindjakker og regnjakker danner basis for perfekt beskyttelse. WIND.RDY sørger for at holde vindtæt i kombination med vandafvisende overflader. RAIN.RDY er derimod både vandtæt og vindafvisende. Tjek vejrudsigten inden dagens sportsprogram og vælg den rette jakke til den specifikke sportsgren. Vandretur, løb eller et slag golf kan nydes med åndbarhed - uanset vejrtype. Kroppen holder tør, så du ugeneret kan udfolde dig planmæssigt.

Forårsjakker til herrer er overtøjet du har længtes efter

Hos adidas er vi klar til det hele. Alle vores teknologier sender dig ud ad døren med beskyttelsen i top. AEROREADY giver dig alletiders mulighed for at presse dig selv maksimalt. Fugtabsorberende teknologier sørger for at du kommer af med sveden, så dit kropsklima forbliver behageligt. Forårsjakker til mænd toppes med genanvendte materialer, der både føles lækre mod huden, og samtidig er del af et større miljømæssigt perspektiv. Atletisk pasform indbyder til at være aktiv. De skarpe snit i enten løse eller tætsiddende designs giver din krop fuld bevægelsesfrihed. Så du kan komme ud og nyde solens stråler, de mildere temperaturer og skovbunden, der pibler frem. Forårsjakker til mænd er dit modemæssige og funktionelle jakkevalg, som både er stilet til afslapning på forårscafé, samt til alle de sportsgrene, du giver dig i kast med. Hætte, høj halskrave og godt med længde. Jakkedetaljerne er indrettet til at tage imod forårets omskiftelighed.