alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Sorte dunjakker til damer

 
[34]

Sorte dunjakker til damer fra adidas holder dig varm året rundt

Dunjakken er en ikonisk beklædningsgenstand. Den passer perfekt som baselayer eller som en street-cool jakke til de kolde dage. Vores sorte dunjakker til damer er den perfekte moderne jakke til alle begivenheder. Det er letvægtsvarme som passer ind i hverdagen og kan pakkes let sammen i tasken. adidas' stabile Conextbaffles-dunkamre er vævede ind i stoffet uden brug af ekstra tråde. Det sikrer længere holdbarhed og bedre beskyttelse mod vand og vind. Den fjerlette dunisolering giver en let jakke, som kan benyttes til alle årstider. Den fungerer perfekt som baselayer under den store vinterjakke eller som et let beskyttelse mod de kølige sommeraftener. Vores dunveste er perfekte til de længere eventyr, hvor temperaturerne kan være svingende. Hold dig varm på trailet.

Sorte dunjakker til damer for et klassisk, streetlook

Vores sorte dunjakker til damer fås både med skinnende overflade og i mat sort. De er alle sammen lavet til bevægelse, så du kan nemt svinge den ud over træningssættet, når du skal ud og bevæge dig i vinterkulden. Hybridjakkerne krammer sig sammen om de kuldskær på de helt kolde dage. Hybridkonstruktionen er en moderne kombination af den klassiske dunjakke omkring bryst og ryg, og strikkede, tætsiddende ærmer. Det giver sublim bevægelighed, uden at gå på kompromis med varmen. Den holdbare, vandafvisende belægning (DWR) afviser let regn. Det urbane design gør det næsten sikkert, at du får dig en ny yndlingsjakke. Så du kan ligeså godt lave plads ved hoveddøren, for med adidas sorte dunjakker til damer har du en jakke, som passer til alle anledninger. De klassiske 3-Stripes giver jakkerne ekstra kant og de bæredygtige materialer er et led i adidas mål om en mere bæredygtig fremtid og at gøre en ende på alt det plasticaffald som findes ved verdenshavene.