alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Falcon til damer

 
[9]
kollektion
Pris
399 kr. - 640 kr.
399640
Kvinder Originals Sort Falcon skoKvinder Originals Sort Falcon sko

Falcon sko

Kvinder Originals

Kvinder Originals Hvid Falcon skoKvinder Originals Hvid Falcon sko

Falcon sko

Kvinder Originals

Kvinder Originals Hvid Falcon skoKvinder Originals Hvid Falcon sko

Falcon sko

Kvinder Originals

adidas Falcon til damer er til dig, som ved hvad der er godt

Med et par adidas Falcon til damer er du, og ikke mindst dine fødder, klædt godt på til alle slags udfordringer. De er særdeles velegnede til dagens udfordringer, hvad enten de byder på skole, arbejde eller gåture i fritiden. Har du et par af disse på i skole, vil dine venner med garanti begynde at spørge ind til dine moderne adidas Falcon til damer, for selv at kunne finde et par til dem. Det samme vil gøre sig gældende på jobbet, og her er det værd at bemærke, at de med det bredde udvalg af farver vil kunne matches til stort set alt andet. Så dit outfit vil stråle og du vil få en række beundrende blikke fra kollegerne. Har du brug for et par at smutte i, for lige at hente småting i byen, så er disse modeller også perfekte.

adidas Falcon til damer er det bedste du kan gøre for dine fødder

Et par adidas Falcon til damer er en gave du giver dine fødder. De vil ikke drukne i sved, de vil ikke blive trætte og mærkede efter en hel dag i disse sko. Tværtimod vil de nærmest have en fest. De vil føle sig godt tilpas takket være den pasform disse adidas Falcon til damer har. Og så er komforten og behageligheden helt i top. Du kan sagtens finde en model som er værd at stikke i på de længere vandreture, eller sågar til løbeturene på landevejene. De sidder godt til foden, der er god fjedring i dem, så de er ikke bare gode for fødderne, de er også sunde og gode for resten af kroppen. Så et par adidas Falcon til damer er en sikker vinder hver gang, og har du først fået fingre i et par, vil dine fødder kræve at du aldrig går væk fra dette valg.