alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Grøn · Superstar

 
[4]

Grønne adidas Superstar er som skabt til dig

Disse klassiske sneakers smyger sig om dine fødder. Grønne adidas Superstar har deres rod i basketballkulturen og er i fem årtier blev opdateret og har fået implementeret nye teknologier, så du altid kan søge tilbage til en klassiker, når du skal have en komfortabel sko til alle livets gøremål. Superstar skoen er nem at tage af og på med sin velkendte snørelukning. Den kommer som klassisk sneaker, som støvle og i mange forskellige farver, looks og designs. Fælles for dem alle er deres stilrene silhuet. De er en hyldest til sporty mennesker verden over, og alle versioner har beholdt deres ikoniske detaljer og strømlinede design. Den klassiske skaltå beskytter dine tæer og OrthoLite®-indersålen med memory-skum former sig efter dine fødder. For hver gang du tager dine grønne adidas Superstar på, former de sig efter din unikke fod og giver dig en sko, der er som skræddersyet til dig. Disse sneakers er en del af vores historiske arkiver og har derfor overlevet over 50 år på modescenen. Få designs har så lang levetid, og derfor får du et levende stykke modehistorie på din skohylde, når du erhverver dig disse komfortable og stilrene adidas sneakers.

Foråret varer hele året i grønne adidas Superstar sneakers

Vores Superstar sko kommer i mange farver og designs, men ingen af dem bringer foråret ligeså meget ind i hjemmet, som de smukke, grønne versioner. Fra blød mint til kraftige, grønne detaljer, der vækker opmærksomhed. Ydersålen i gummi lader dig stå fast på overfladerne og giver dig fri bevægelighed. Denne sko, inspireret af de pulserende metropoler, er de perfekte hverdagssko til det urbane individ, som er i konstant bevægelse. Match dem med et tracksuit og en cap for et fuldendt adidas look, eller sæt dem sammen med jeans og en afdæmpet hættetrøje for et stilrent look med øje for detaljerne.