alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Grønne sko og støvler

 
[139]
Pris
159 kr. - 1.699 kr.
1591699
1 / 3
Side:af 3

Grønne sko: den fineste farvemarkør på dine fødder

Sko med farver vækker opsigt og skaber energi i dit look. Grøn er håbets farve, naturens farve og sundhedens farve. Helt perfekt til sko. Grønne sko til hele familien. Du vælger selv din yndlingstone, hvad enten den er græsgrøn, mintgrøn eller noget midt imellem, finder du den her. Farven er iøjnefaldende og sporty – perfekt sammen med et træningssæt i hverdagen. Eller kombineret med kjoler, habitbukser, jeans eller shorts. Alle dine fritidslooks bliver pimpet op med grøn. Det samme gør dine sportsoutfits. Grønne sko til fodbold får dig til at gå i ét med underlaget, så du forvirrer modstanderen med dine fødder i camouflage. Vores teknologier kombineret med farven grøn sender dig forfriskende og ambitiøs på sportsbanen. Boost-såler giver returenergi, så du får det optimale ud af dine skridt og bliver hjulpet fremad. Grønne sko med Bounce er som at gå på skyer med ekstra skum – helt optimalt til hårde underlag, hvor stødabsorbering er et must.

Grønne sko er ren lykke for farveentusiasten

Farven grøn sætter standarden for din optimistiske livsstil, når du kommer drønende på skateboard i et par grønne sko med flade såler og godt greb. Tag farven grøn med dig allevegne. Til håndbold, løb, svømning eller noget helt fjerde. Grønne sko med overdele i mesh og Primeknit sikrer masser af åndbarhed, så du kan holde fødderne afkølet under sport. Vandreture i regn holder fødderne tørre med GORE-TEX®, der holder vand og vind ude. Fast greb på underlaget sørger Continental™-såler for, så du kan holde dig på trailet uden at skride. Slip for tunge skridt i grønne sko med letvægtsmaterialer, der giver overskud, og får fart i fødderne. Olivengrøn, limegrøn eller palmebladsgrøn. Grøn er omfattende, så du kan trisse afsted i dine grønne sko, som skaber beundrende blikke. Sæt modestandarden i en farve, der skiller sig ud – kombineret med teknologi, der hjælper på vej mod dine sportsambitioner.