alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

T-shirts til crosstræning

 
[91]
1 / 2
Side:af 2

T-shirts til crosstræning: multifunktionelle overdele, der bringer dig til tops

Overkroppen er kropsdelen, hvor sved for alvor kan mærkes og ses. Hvor alle de vitale organer pumper derudad, når du er aktiv. Ved crosstræning har du mulighed for at kombinere forskellige sportsgrene, så hele kroppen vedligeholdes. T-shirts til crosstræning er påklædningen, der gør drømme til virkelighed. Alle vores teknologier gør det komfortabelt at være aktiv. Så du kan sætte flueben ud for motivation og velvære. Få bugt med gennemblødte materialer og drag fordel af det velkendte HEAT.RDY-system. Som giver kroppen perfekt mulighed for at ånde og komme af med fugt. Hold styr på musklerne under træningen og kampen med Techfit, der omfavner overkroppen med komprimerende effekt. Det er tætsiddende materialer, der mindsker forstyrrelser i træningen og giver dig friheden til at bevæge dig optimalt. Lad yoga og meditation indgå i din crosstræning og nyd løse pasformer med masser af luftighed. Perfekt til afslappende sessioner på træningsmåtten.

T-shirts til crosstræning: i trygge hænder på kryds og tværs af træning

En vægtstang hævet over hovedet, et hopskud i håndbold eller uafbrudte smash i en tenniskamp. T-shirts til crosstræning med FreeLift holder overdelen på plads. Du slipper for en trøje, der kravler op, og kan i stedet fokusere fuldt ud på dine performances. Tag din crosstræning med ud i det fri med UV-beskyttende overflader, der holder solens skarpe stråler væk fra huden. Står den på løb tidligt om morgenen krydret med en aftencykeltur for at kombinere to sportsgrene, der træner forskellige muskler? Så træk i en af de reflekterende T-shirts til crosstræning, og bliv set i trafikken.

Bæredygtighed har en ufravigelig plads hos adidas

Vi byder på T-shirts til crosstræning i genanvendte materialer med fokus på ressourcereducering og et skarpt øje på miljøomtanke. Vores medlemskab i Better Cotton-initiativet bakker op om forbedret bomuldsdyrkning globalt, så du er i klimabevidste hænder.