alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Crosstræning

 
[264]
Pris
89 kr. - 1.199 kr.
891199
1 / 6
Side:af 6

Crosstræning - kombinationstræning er vejen til en heltrænet krop

Kører du sommetider sur i den samme omgang træning uge efter uge? Så skal der blot tænkes lidt kreativt for at få motivationen tilbage. Crosstræning bygger på præcis de sportsgrene, du har lyst til at dyrke. En kombination af forskellige træningsformer er vejen frem mod en bedre allround form. Du kan løbe gader og stræder tynde, men ved at bygge ekstra på, stiger udfordringen for kroppen, og du vil udvikle dig. Det rette tøj og tilbehør og sko er starten på dine nye træningseventyr. Hos adidas er vi selvfølgelig med undervejs. Så du kan forlade dig på innovative teknologier, der danner basis for dine performances. Uanset vejrtype kan du bevare kropskomforten. HEAT.RDY leverer åndbarhed og svedtransportering, når kroppen arbejder hårdt mellem crosstræningens individuelle sammensætninger. Bevar den sjove mikstræning året rundt - ogsågså når det er koldt. COLD.RDY er din garanti for varme, vindisolering og vandafvisning, når du står på fairwayen og sigter efter hole-in-one.

Crosstræning får dig ud af de vante rammer

Der er lutter fordele ved at dyrke crosstræning. Kombinationen af flere sportsgrene skaber en stærkere krop generelt. Vi sørger for den helt rette beklædning til præcis de discipliner, du kaster dig over. Træn flere kropsdele i stedet for kun at fokusere på én. Det sænker risikoen for skader, så længe du også træner med fornuft. Tag nogle få sportsgrene sammen ad gangen et par gange om ugen og opbyg din styrke, balance, kondi og kraft. Træk i tights med elastan samt en åndbar top og dyrk yoga kombineret med vægtløftning i sko med kile, der giver dig den rette løfteposition. Eller flet sjipning ind efter en løbetur. Krydr en gang pilates med en svømmetur og miks og match præcis, som det passer dig. Crosstræning med bæredygtighed. Den er god nok. Du kan træne i genanvendte materialer. Prøv kræfter med Primegreen eller Primeblue, hvor der ikke er anvendt nogen som helst ny plastik.