alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Bikinier

 
[58]
1 / 2
Side:af 2

Bevægelse, sol og vand - bikinier er dit todelte badelook

Står der svømning på programmet, eller skal en hyggestund blot nydes i vandet, så er det frem med badetøjet! Hos adidas klæder vi alle vandglade børn og voksne på til vandsjov hele året rundt. Bikinier er et moderigtigt alternativ til badedragter. De todelte designs gør maven og brystkassen synlig. Derfor egner de smarte designs sig også godt til solbadning. Bikinier er det perfekte strandbadetøj, når du skal solbade med venner og familie. De opdelte looks giver både over- og underkrop fri bevægelighed. Dermed kan du også bruge dit badetøj som sportstøj til beachvolley, eller snuppe en frisbee og tage i parken med ungerne på en sommerdag. Det kan også være du er vinterbader.

Sommerbadetøj i vand og til lands

Bikinier er modebadetøj. Det passer adidas helt perfekt, så vores logo kan bruges kreativt og visuelt. Alt dette kombineret med de lækreste farver og snit. Som bekendt i forbindelse med vores sportsånd og aktive DNA er alle bikinier altid designet med fokus på atletiske beskæringer. Dette understreger også de moderigtige proportioner, der sender dig til stranden med tidens trends. Du kan naturligvis få glæde af dit todelte badetøj alle steder, hvor der er vand. Også i svømmehallen, spa-badet eller poolen, da mange af bikinierne er lavet i klorresistent stof. En procentdel elastan er også en del af fremstillingsprocesserne, så du kan svømme, pjaske, hoppe og løbe med største komfort.

Badesæson hele året med adidas

Som ved så mange af produkterne fra adidas, er der også tænkt på miljøet i bikinikollektionerne. Det betyder bl.a. genanvendt og slidstærkt nylon, som sender dig smidigt og miljøbevidst gennem vandet. Eksempelvis det anerkendte ECONYL®-materiale, som bl.a. indeholder fiskenet, der er genanvendt. Du kan også glæde dig til praktiske elementer, som eksempelvis udtagelige skåle eller justerbare stropper. Det er komfort og pasform – præcis som der er brug for på en strandtur.