alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Bæredygtig mode

 
[11444]
Adicolor SST træningsbukser
Manchester United 22/23 hjemmebanetrøje
Adicolor Classics 3-Stripes tights
One-Piece Cutout badedragt
One-Piece Cutout Plus Size badedragt
Crop hoodie
Premium V-Neck Terry Loop sweatshirt
Stan Smith sko
Stan Smith sko
Forum 84 Low sko
Forum Bold sko
Future Icons heldragt
Badge of Sport joggingdragt
AEROREADY Essentials Stanford bukser
Mission Victory Mid-Length kjole
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Ultraboost 5 DNA Running Lifestyle sko
Tensaur Run sko
Grand Court Lifestyle Court Elastic Lace and Top Strap sko
Astir sko
Superstar sko
Samba Vegan sko
Stan Smith sko
Manchester United 22/23 hjemmebaneshorts
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Manchester United 22/23 Home minisæt
Manchester United 22/23 udebanetrøje
Forum Low sko
Kaptir 2.0 sko
Advantage Base Court Lifestyle sko
Stan Smith sko
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Manchester United 22/23 udebaneshorts
Ajax Amsterdam 22/23 udebanetrøje
AEROREADY Designed for Movement T-shirt
Mid-Cut Glitter Crew sokker, 2 par
Adicolor rygsæk
Cushioned Crew strømper, 6 par
3-Stripes bukser
Essentials Logo rygsæk
Cushioned tennissokker, 3 par
Adicolor SST træningsdragt
Adicolor Sling taske

Bæredygtig mode er vejen frem for dig og kloden

Plasticaffald er et tiltagende problem på globalt plan. Vores bud på problemet er innovation. Det er løsningen for at kunne reducere emissioner og resurser. Bæredygtig mode er blevet en del af adidas ånd. Og vil være det i fremtiden. Vi er helt fremme i førertrøjen, når det drejer sig om at genanvende. Især takket vores unikke samarbejde med Parley, der med deres miljøorganisatoriske viden, hjælper os på vej mod udelukkende at bruge genanvendt polyester. Bæredygtig mode giver så meget mening. Så der ikke bare masseproduceres sportstøj, sko og tilbehør i ét væk fra ny af. Fremtiden er alles ansvar. Vi har taget det på os med bæredygtig mode og gør det nemt for dig at gøre en forskel. Når du bruger tøj, sko og tilbehør i genanvendte materialer støtter du også et miljøbevidst tiltag. Som gavner os alle sammen.

adidas bæredygtighed: hop med på vognen med genanvendelighed

Hvorfor producere noget helt fra bunden, når der allerede findes materialer i det fri? Ved hjælp af innovation omformer vi plastaffald, så det kan bruges i produktionen af sko, tøj og tilbehør. Tonsvis af plastaffald køres væk fra strande og kystområder, så vi undgår at det ender i havene., Derefter bliver det sorteret og transformeret til tråde og i sidste ende bæredygtig mode. Som du kan være aktiv i sammen med tidens effektive teknologier, hvad enten det er svedtransporterende AEROREADY, isolerende COLD.RDY eller noget helt tredje. Primegreen er teknologien, hvor der slet ikke anvendes noget nyt polyester. Men hvor slutproduktet udelukkende består af genanvendt polyester. Bæredygtig mode er også ECONYL®-garn, der er spundet af gamle fiskenet. Cirkulære genanvendelsessystemer sikrer dig sports-items med mening og fremstillet med respekt for mennesker og natur. Bæredygtig mode er nutiden og fremtiden. Hos adidas er vi bannerfører inden for revolutionerende affaldstransformationsteknologier sammen med vores samarbejdspartnere. Du får innovativ sportsmode med masser af mening.