alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Bæredygtig mode

 
[8880]

Bæredygtig mode er vejen frem for dig og kloden

Plasticaffald er et tiltagende problem på globalt plan. Vores bud på problemet er innovation. Det er løsningen for at kunne reducere emissioner og resurser. Bæredygtig mode er blevet en del af adidas ånd. Og vil være det i fremtiden. Vi er helt fremme i førertrøjen, når det drejer sig om at genanvende. Især takket vores unikke samarbejde med Parley, der med deres miljøorganisatoriske viden, hjælper os på vej mod udelukkende at bruge genanvendt polyester. Bæredygtig mode giver så meget mening. Så der ikke bare masseproduceres sportstøj, sko og tilbehør i ét væk fra ny af. Fremtiden er alles ansvar. Vi har taget det på os med bæredygtig mode og gør det nemt for dig at gøre en forskel. Når du bruger tøj, sko og tilbehør i genanvendte materialer støtter du også et miljøbevidst tiltag. Som gavner os alle sammen.

adidas bæredygtighed: hop med på vognen med genanvendelighed

Hvorfor producere noget helt fra bunden, når der allerede findes materialer i det fri? Ved hjælp af innovation omformer vi plastaffald, så det kan bruges i produktionen af sko, tøj og tilbehør. Tonsvis af plastaffald køres væk fra strande og kystområder, så vi undgår at det ender i havene., Derefter bliver det sorteret og transformeret til tråde og i sidste ende bæredygtig mode. Som du kan være aktiv i sammen med tidens effektive teknologier, hvad enten det er svedtransporterende AEROREADY, isolerende COLD.RDY eller noget helt tredje. Primegreen er teknologien, hvor der slet ikke anvendes noget nyt polyester. Men hvor slutproduktet udelukkende består af genanvendt polyester. Bæredygtig mode er også ECONYL®-garn, der er spundet af gamle fiskenet. Cirkulære genanvendelsessystemer sikrer dig sports-items med mening og fremstillet med respekt for mennesker og natur. Bæredygtig mode er nutiden og fremtiden. Hos adidas er vi bannerfører inden for revolutionerende affaldstransformationsteknologier sammen med vores samarbejdspartnere. Du får innovativ sportsmode med masser af mening.