alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Yung 96

 
[31]

adidas Yung er et tilbageblik til 90’ernes modesko

Fremtidens futuristiske designs, kulturarvslinjer og alt midt imellem. Hos adidas dækker vi alle perioder og stilarter, så du kan klæde dig i de vibes, der falder i din smag. Tag et par adidas Yung 96 og lad 90’ernes bølgede linjer og kraftige chunk-såler vise vejen. Her får du tidens hotteste dad shoes, som kan matches med sportstøj og hverdagstøj. Vær ung med de unge og nyd livets muligheder for fødderne af dig. adidas Yung 96 sender dig komfortabelt afsted på nye eventyr i storbyens brosten og betonjungle og videre på sportsbanen til løb og sjove aktiviteter. Spændstige EVA-mellemsåler i letvægtsmaterialer får dig svævende over asfalten. Sammen med det teknologiske Torsion System, der sørger for optimeret stabilisering og tilpasning til underlaget. Dermed er du sikret fodtøj til heldagsbrug uden at du får trætte fødder undervejs.

adidas Yung er dit modige skovalg

Kendetegn står i kø ved adidas Yung 96. Trefoil pryder på overdelens tunge, mens 3-Stripes ses langs siderne. Læg dertil de kraftfulde såler, der med brede platforme sikrer dig stabilitet samt fast greb på jorden. Der er dømt retro og vintage på de ikoniske 90’er sko, som ikke blot ses på sportsbanen, men også på de bonede gulve. Match dem med alt fra sportskjoler og shorts til jeans eller træningssæt. Farveporteføljen vil ingen ende tage, hvad enten du er til klassiske farver, eller direkte iøjnefaldende statement-kulører. adidas Yung 96 er det perfekte match mellem fortidens dad shoes og nutidens og fremtidens unge generation. Det er tid til ægte old-school vibrationer og nostalgiske minder for hele familien, når adidas Yung 96 entréer store og små scener. Fleksible overdele og mesh-paneler for optimeret åndbarhed sikrer komforten på den øverste del af dine fødder. Hold øje med Yung-serien, for den opdateres løbende med nye, spændende årgange!