alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sorte Superstars

 
[40]

Bliv en af nabolagets stjerner i et par sorte adidas Superstar

Med sorte adidas Superstars er det muligt at blive klædt på fra top til tå. Du vil fremstå som en af de hippeste i nabolaget eller i skolen, for stilen er både klassisk og moderne på en og samme gang. Hvad enten det er sko eller tøj du er på udkig efter, så findes det i udvalget af sorte Superstars fra adidas. Og hvad enten det er fødderne som skal have en opgradering, eller om det er resten af dit outfit som skal have et frisk pift, så er du sikker på at komforten er i top. Vil du være klar til at skoledagen eller studiet, så er et par sko i den tidsløse stil lige sagen. De findes endda også i en børne- og babyvariant hvor snørebåndet er udskiftet med velcroremme, så de små pus selv let kan tage skoene af og på. Du kan også sagtens finde både træningstrøjer, bukser, T-shirts og en masse andet, som vil kunne passe både stor og lille, ung og gammel derhjemme.

Vælg sorte Superstars fra adidas og vis omtanke for kloden

Nogle af de forskellige sorte adidas Superstars der findes her, er produceret med OrthoLite®-indersål, som giver en helt sublim pasform og behagelighed for fødderne. Andre sorte adidas Superstars er fremstillet med genanvendte polyesterfibre, som giver et moderne look til tøjet. Hele familien kan blive klædt på, da det er muligt at finde fine og passende modeller til både herrer, damer og til børn. Så hvad er mere oplagt, end at hele familien ser på sorte adidas Superstars, og får givet garderoben et boost. En ting er i hvert fald helt sikkert: Hvis du møder op i nogle af disse smarte modeller, vil du skulle vænne dig til beundrende blikke i på gaden.