alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Powerlift

 
[5]

adidas Powerlift: en opløftende effekt sætter nye rekorder

Du pumper jern og det føles godt. Kroppen arbejder på højtryk for at øge muskelmassen. Vægtløftning udfordrer din krop maksimalt. Komforten sørger adidas Powerlift for. Tøj og sko er specialdesignet til dine bevægelser i træningscenteret med jern i alle vægtklasser. Træk og stød kan udføres med velvære, når du er iklædt adidas Powerlift. En solid og stabil placering på gulvet er afgørende for udførelsen af dit næste løft. Flade såler med nubret mønster lader dig ikke skride, når du står med fødderne plantet i sportskalk, der drysser fra hænderne. En kileformet hæl med procentstigning giver dig den mest velegnede ergonomiske vinkel i fødderne, når du skal ned i knæ og op igen. Hældningen giver dig et opløftende skub, så dine fødder har en rampe at sætte af fra. Kraftfuld og slidstærk kanvas afslutter overdelene, så du kan modstå massivt tryk fra vægtstangen.

adidas Powerlift – det bedste afsæt du kan tænke dig

Et kraftfuldt løft. Det er lige, hvad der er brug for, når du kæmper med tunge vægte på en stang. adidas Powerliftsko giver total komfort. Kraftig blødt skum i fodindgangene sørger for en behagelig pasform. Snørelukning kombineret med en kraftig velcrorem over vristen sikrer en fastlåst fornemmelse, så dine fødder føles stabile på underlaget. De rette sko kombineret med vægtløftertøj gør dig tiptop klar til at løfte jern. Vægtløfterdragter i lette og strækbare materialer giver dig den fornødne bevægelsesfrihed. Så du uden problemer kan komme helt ned i knæ og op igen med armene over hovedet med største komfort. Ærmeløse designs er din vej til fuldt stræk i bevægelserne. Åndbare materialer transporterer sveden væk fra kroppen, så du forbliver tør under træning og i konkurrencer. Nyd de genanvendte materialer, som er skabt for at reducere emissioner og udnyttelse af resurser.