alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Personlig tilpasning

 
[2067]

Personlig tilpasning bringer det unikke frem i dig

Du er til street, gadebillede og hæng-ud-tid med vennerne. Du er kompromisløs og holder ikke igen med at udtrykke din person. Hvorfor skulle du også det? Til dig, der tør og ikke er bange for at vise dine unikke sider frem i en aktiv hverdag, har adidas skabt en kollektion af trendy beklædning og innovativt fodtøj med mulighed for personlig tilpasning. Det betyder, at du så let som ingenting kan give dine custom sko, spilledragt eller T-shirt et ekstra touch ved at tilføje dit personlige navn eller nummer. Stå ved, hvem du er - både i hverdagen og til træning. Fuld opbakning til din person. Sammen hylder vi mangfoldighed og unikums.

Custom sko er det personlige touch til byens stræder

Nye mængder af selvtillid og komfort tilføjet din person og stil med et par personligt tilpassede sko, der dyrker retro-looket og tidligere tiders skelsættende klassikere. Dertil 3-Stripes, læder og letvægtsfølelse, så du kan finde vej fra basketballbanen til byens gader med et alsidigt look, som overlader intet til tilfældighederne. De gode følelser bevaret med støddæmpende EVA-mellemsål. Nu kan bolden dunkes i nettet uden at knæ og led lider overlast. Det stabiliserende Torsion System giver ekstra kontrol til dit spil. Ingen glidende eller vrikkende fødder, kun sublim føling med underlaget, når du lægger an til at folde dig ud i sko med personlig tilpasning.

Et personligt finish til træning og de afgørende kampe

Det er tid til at gøre kammeraterne grønne af misundelse, når du næste gang indtager banen og ugens træning iført personligt tilpasset tøj med eget spillenummer og navn på ryggen. Vis talenterne frem i hjemmebanetrøjer med fugtabsorberende egenskaber. AEROREADY er den banebrydende teknologi, der holder huden tør under intens træning. Nu kan boldsportens tunge drenge blot komme an. Du er klar til fuld firspring i smidige dele til fri bevægelighed til krop og lemmer. De afgørende taklinger har aldrig været nemmere.