alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Sportsshorts til damer

 
[88]
1 / 2
Side:af 2

adidas sportsshorts til damer til de varme dage og de brune ben

Leder du efter de helt perfekte sportsshorts til damer? Dem, som passer til turen med vennerne, de lange løbeture om morgenen og den svedige hot yoga? adidas har de perfekte træningsshorts til alle anledninger. De holder dig komfortabel hele dagen, uden at gå på kompromis med stilen og følelsen. Vores 1/2 tights stopper lige over knæene og har åndbare meshpaneler, som holder fugten væk fra din hud. adidas løbetights fås både med og uden lommer, så du har mulighed for at opbevare din vigtigste ting lige ved hånden. De klassiske sportsshorts til damer med 3-Stripes giver dig et cool streetlook. De kommer i flere størrelser og passer perfekt til løb, cross training, yoga, vægtløftning og alt andet udendørs bevægelse.

High performance sportsshorts til damer 

Ligegyldigt hvad du skal, finder du korte shorts som passer til anledningen. De løse versioner er perfekte til sportsgrene så som tennis og fodbold, hvor de tætsiddende krammer din krop - eller til en intens omgang beachvolley i solen. Kompressionsshorts giver ekstra støtte og lift. Vores AEROREADY teknologi holder din krop tør og hjælper med at regulere din kropstemperatur. Vores alsidige kollektioner og spændende silhuetter kommer i en bred vifte af farver og prints. Fra de stærke pangfarver til de klassiske sorte sportsshorts til damer. De vilde prints går perfekt sammen med dit festivallook og til, at give lidt mere lys på en grå, mandag morgen. Når motivationen daler, kan de perfekte shorts med matchende top være nok til, at få dig ud af døren. Der er jo ingen grund til, at have et sporty look i skabet, når du kan vise det frem i træningscenteret eller på løberuten. Siden 2021 har 50% af adidas' kollektioner bestået af bæredygtige og genanvendte materialer.