alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Boost-sko

 
[655]
1 / 14

Boost frigiver ekstra energi ved hvert eneste skridt

Gør hvert skridt til en leg med adidas Boost. De sublime støddæmpende og spændstige effekter beskytter krop og led, så du bliver klar til hverdagens alsidige indhold. Slut med ubehag og ømme led efter lange, udfordrende gå- og løbeture. Nu kan du give dig hen til dit løb og nyde de mange positive effekter et aktivt liv har på krop og sjæl. Den innovative adidas Boost mellemsål er sammensat af udførlige partikler, der returnerer energi for hvert skridt, du tager. Det gavmilde fodtøj øger din komfort og bringer hidtil usete mængder af støddæmpende elementer til din hverdag. Så lev livet vovet og uden tøven.

adidas Boost-teknologi forhindrer løbeskader i at opstå

Siden 2013 har den revolutionære adidas Boost-performance teknologi leveret nye mængder af velvære til aktive sportsudøvere. Løb kan være hårdt for led og knæ. Kropsvægt, der tynger sårbare dele og udsætter dem for en bred skala af mulige belastninger. adidas Boost reducerer risikoen for skader via den banebrydende celle-teknologi, der indkapsler små luftbobler og skaber en uovertruffen trædepude for dine fødder. Dine adidas Boost går til kamp mod skader og giver dig et stykke fodtøj, der kan bruges til både løb og hverdag.   

En vindende kombination med andre revolutionære teknologier fra adidas

Kollektionen af adidas Boost favner bredt i design og stil. Alt fra klassiske modeller i sort og hvid til gribende farverige detaljer og mønstre. Det tilsat en række andre revolutionære teknologier fra adidas, og du har det store sortiment af adidas Boost. Blandt andet sømløs overdel i Primeknit, der omslutter sig foden og skaber optimal pasform. Torsion System er teknologien, der stabiliserer og giver sublim fodfæste. En vigtig detalje, når vi taler tempoprægede løb. Fitcounter er 3D-hælkappen, der leverer fri bevægelse til akillessenen, mens Continental™ Rubber-ydersål er din garanti for optimal trækkræft på både vådt og tørt underlag. En ny løbeoplevelse venter dig.