alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Performance · Kasketter

 
[103]
1 / 3
Side:af 3

Få bugt med vejr og varme iført beskyttende sports caps

Sublim hovedbeskyttelse og ultimativ komfort til hverdag og træning med fugtabsorberende sports caps fra adidas tilsat letvægtig AEROREADY, kraftig 50+ UV-beskyttelse og vandresistente egenskaber. Bevar fokus under intens træning og på varme, solrige dage. Hovedbund og pande forbliver tør takket være den klimakontrollerende teknologi, der hurtigt får bugt med gener fra fugt, varme og sved. Kedelige forbrændinger afværges af de solbeskyttende effekter, mens et vandafvisende finish bevarer din komfort på våde, regnfulde dage. Buede skygger forhindrer solens stråler i at finde vej til dit synsfelt. Alt det så du kan træne uforstyrret.

Personligt fit med sports kasketter der øger din synlighed

Før dine ambitioner ud i livet med de innovative adidas performance kasketter, fremstillet af blød twill af 100% bomuld eller en lærredsvævning bestående af en ultimativ sammensætning af kvalitetspolyester og strækbart elastan. Personlig og optimal pasform opnås med det fleksible stof og din sports caps justerbare bagstropper. Tilpas din adidas sports kasket til din unikke hovedform med de regulerbare egenskaber og skarpe detaljer. Fuld synlighed og ekstra sikkerhed leveres af de kraftige refleksdetaljer. Livet er for kort til udstyr, der ikke formår at støtte op om din hverdag og dit aktivitetsniveau.

adidas performance kasketter bakker op om retro og sportens stjerner

Fuldend dit outfit med en trendy, alsidig accessory, der leverer kant til din stil og dit personlige udtryk. Fra de klassiske dæmpede farver til de iøjnefaldende, som kræver at blive set. En adidas sports kasket kombinerer et moderne udtryk og farvevalg med historiske 3-Stripes og Trefoil, så du kan tage det alsidige og udødelige retro-look med dig, mens du tordner gennem hverdagen og dens mange aktiviteter. Vis din support og passion for sportens store klubber og hold med fanbaserede sports caps, der hylder alt fra fodbold til rugby. Vævede mærker og traditionelle klubfarver gør det umuligt at være i tvivl om din støtte til din favoritklub.