alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Mænd · Sko · Trail

 
[203]
1 / 5
Side:af 5

Trailsko til herer – sko og såler med godt greb

Trailsko eller vandresko, som de også kaldes, skal være solide, yde god beskyttelse og komfort samt have såler, der er både fleksible og giver et godt greb på en række forskellige underlag. På en god vandretur er underlaget sjældent optimalt og kan bestå af alt fra klippe til mudder. Dette stiller store krav til skoene, og dem kan adidas trailsko til herrer leve op til. COLD.RDY-systemet med sine flere lag sikret, at dine fødder kan holde varmen. Gummi fra en af verdens førende dæk- og gummifabrikanter, Continental™, er med til at sikre fleksibilitet og greb i sålen. Støddæmpende Boost-teknologi sikrer også ekstra beskyttelse og komfort, mens den snøreløse og soklignende Primeknit-konstruktion leverer både strækbarhed og støtte som yderligere hjælper dig. Som prikken over i’et hjælper GORE-TEX®-foringen eller -membranen med at holde dine fødder tørre under selv en ganske fugtig vandretur. Uanset vejr og underlag så er her noget til din vandretur.

Man kan være både smart og sikker

Selvom du måske skal på vandring i vildmarken eller over hede, fjeld eller bjerge, så skal du stadig kunne have et par sko på, som du synes er pæne og matcher din stil og din øvrige udrustning. Det giver adidas dig så rigeligt mulighed for. Her er designs og farvekombinationer, som kan matches med det meste og passer til de fleste stilarter. Samtidigtfår du også et bredt udbud af forskellige typer trailsko til herrer, så du kan vælge et par, som matcher dit specifikke behov. Det er naturligvis også vigtigt, at du vælger et par som kan give dig den komfort, du ønsker og har det godt med. Vandreture indebærer i reglen lange dage og lange ture, så det er ekstra vigtigt, at du har netop de rigtige sko. Og glem ikke at få de rigtige sokker til også.