alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

nmd til mænd

 
[54]
kollektion
Pris
524 kr. - 1.699 kr.
5241699
1 / 2
Side:af 2

adidas NMD til herrer er fodstabilitet du altid har ønsket

Hos adidas er vi fremsynede med nye teknologier og banebrydende looks på det globale sportsmarked. Men vi hylder også fortidens elementer, der bare bliver ved at være populære. Originals-linjen er vores kulturarvsserie, der lader fortidens klassikere leve videre. adidas NMD til herrer giver dig et par karismatiskudseende sportssko, som er lige seje til både sport og fritid. Hele bunden er bygget op om en højteknologisk Boost-sål. Med maksimal stødabsorbering og energireturnering sender den dig flyvende afsted på sportsbanen. Atletikbane, brosten eller halgulv. Du kan indtage dem alle med visheden om, at dine fødder vil elske komforten. Stabilitet er et nøgleord på adidas NMD-sportssko til herrer. De firkantede emner langs siderne er ikke kun æstetiske detaljer, de har en funktion. Nemlig at holde dine fødder på plads under hver bevægelse.

adidas NMD til mænd: retro møder fremtiden

Det er en fornøjelse at kunne gå tilbage i arkiverne og håndplukke det bedste fra de gode gamle dage. Det har vi gjort med adidas NMD til herrer. Du får de fedeste sportssko, hvor retro-vibes forenes med futuristiske detaljer. Dine fødder vil hele tiden være i balance – uden at der gås på kompromis med bevægeligheden og fleksibiliteten. Bløde og elastiske overdele i strik tilpasser sig dine fødder samtidig med, at åndbarheden er i top. Det sikrer et behageligt fodmiljø – perfekt til fart over feltet. En støttende og stabiliserende hælkappe giver ekstra balance i skoenes bagparti. Samtidig fungerer hælkappen som udsmykningsplade for Trefoil-logoet. Sig farvel til skohorn, for hælstropper gør det nemt at komme i dine nye adidas NMD-sportssko til herrer. En farvepalet af dimensioner. NMD-serien er opsigtsvækkende på alle måder. Lige fra farver og former til alt det indvendige, som sørger for dine fødders velbefindende. Shorts, jeans, træningsbukser eller endda et par habitbukser. NMD’erne går med coolness til det hele.