alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Forårsjakker til damer

 
[36]
Terrex Multi vindjakke
Terrex Agravic 2.5-Layer regnjakke
Terrex Agravic Three-Layer Pro regnjakke
Terrex GORE-TEX Paclite regnjakke
Essentials RAIN.RDY Plus Size jakke
Terrex Multi vindjakke
Terrex Trail Running Printed vindjakke
Terrex Multi vindjakke
Terrex Multi vindjakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY jakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY jakke
Terrex Multi vindjakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY Plus Size jakke
Essentials RAIN.RDY jakke
Essentials RAIN.RDY Plus Size jakke
Essentials RAIN.RDY jakke
Terrex Multi vindjakke
Essentials RAIN.RDY jakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY Plus Size jakke
FARM Rio Relaxed Lightweight Plus Size windbreaker
Terrex Agravic Pro Trail Running regnjakke
FARM Rio Relaxed Lightweight windbreaker
adidas Own The Run Soft Shell jakke
Shmoofoil Coach kønsneutral jakke
FARM Rio Relaxed Lightweight windbreaker
adidas Z.N.E. Padded (Plus Size) jakke
BSC 3-Stripes RAIN.RDY jakke
Outer Station kønsneutral jakke
Terrex Hike Bomber dunjakke
VRCT jakke
adidas Z.N.E. Padded jakke

Træd ud i vejret med vind- og vandtætte forårsjakker til damer

Når de lunere temperaturer melder deres ankomst. Når træer og blomster tager de første spæde skridt på vej til at springe ud. Når dagene bliver længere og udendørsoplevelserne hyppigere. Der klæder vi dig på i urbane og sporty forårsjakker til damer tilsat en række skelsættende teknologier og funktionelle detaljer. Forårsvejr er sjældent helt stabilt. På et splitsekund kan vejret gå fra sol til regn og tilbage igen. Beskyt dig selv på optimal vis med vind- og vandtæt WIND.RDY og RAIN.RDY samt forseglede sømme og store hætter, der holder hovedbunden tør og varm. En lille byge skal langt fra holde dig indendøre, når givende hverdagsaktiviteter og intens træning fylder programmet og lokker dig ud i naturen.

En komfortabel dame-forårsjakke der kombinerer sublim pasform med det miljøbevidste

Du kan opleve nye mængder af komfort med en dame-forårsjakke i teknisk trelagsmateriale, der styrker åndbarheden og skaber et ideelt klima for din krop. Blødt for og polstring af genanvendt polyester styrker de bløde fornemmelser og bakker op om miljøet og de bæredygtige tiltag ved at nedsætte forbruget af ressourcer og udledningen af emissioner. En stribe lige snit og løs til almindelig pasform resulterer i behagelige forårsjakker til damer skabt til bevægelse på smukke dage. Sug forårets indtryk til dig. Nye oplevelser venter i det fri.

Modebevidste modeller til aktive udfoldelser og byliv

Giv dig hen til et sporty look med de korte forårsjakker til damer, der med refleksdetaljer og sublimt fit er som skabt til intense løbeture langs parkens snoede stier. Hop i sadlen iført en længere model, hvoraf det ekstra stof beskytter lår og bagdel på cykelturene. Indtag gader og stræder med nye mængder selvtillid i en dame-forårsjakke, der dyrker det rå og urbane look. 3-Stripes og Trefoil følger dig trofast gennem hverdagen.