alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gratis levering på ordrer over DKK 200
adidas

Udsalg af tennistøj

 
[53]
1 / 2
Side:af 2

Udsalg af tennistøj: looks, der gør en forskel

Tag teten både på og uden for banen! Udsalget af tennistøj er din mulighed for at gøre en god handel og blive tennisklar. Det rette outfit er rammen om dine præstationer. Vi har udviklet tøjet til den hurtige ketsjersport, så du kan udnytte dit fulde potentiale. Udsalget af tennistøj er moderne teknologier, der sikrer komfort. Slip af med fugt og vådt tøj. Effektive AEROREADY er skabt til at svedtransportere, så vejen til sejr bliver mere udholdelig. Tøj, der følger kroppen til punkt og prikke. Med Techfit opnår du en elastisk og tætsiddende pasform, der samtidig yder vibrationsbeskyttelse. Udsalget af tennistøj omfatter alt fra inderst til yderst: åndbart undertøj, isolerende mellemlag og beskyttende skal-beklædning. Dermed kan du kombinere dig ud af enhver vejrkrise – samt budgetkrise for der er tilbud, du ikke kan sige nej til. Der er dømt opvarmning, træning, kamp og udstrækning i fleksibelt tennistøj, der giver dig matchbold.

Outlet af tennistøj: kampen i din hule hånd

Du har sikkert set dem i TV eller på store reklamesøjler. Vores sponsorerede tennisstjerner med ægte vindermentalitet, der ligger i vores DNA. Du kan se op til stjernerne eller blive en del af dem. Vi giver dig alle fordelene på forhånd. Outlet af tennistøj er kvalitetstøj til reducerede priser, så du får de bedste betingelser fra start. Lav en stadion-entré som et forbillede for bæredygtighed! 100 procent genanvendt polyester er en realitet takket være vores hypermoderne produktionsprocesser. Medlemskab i Better Cotton-initiativet er yderligere med til at skabe en miljøbevidst profil, hvor bomuldsdyrkning og dyrkernes betingelser forbedres på globalt plan. Nu og her kan du tænke på at spare penge. Udsalget af tennistøj sender dig glad og tilfreds på banen. Skinner solen på kampdagen, drager du blot nytte af dit tennistøj med UV-beskyttelsesfaktor 50. Derefter lader du de åndbare membraner klare resten.