alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Hvid tennisnederdel

 
[10]
En simpel hvid tennisnederdel er lig med en utrolig bevægelsesfrihed. Det enkle design gør det let for dig at komme vidt omkring på banen i høj fart, så du kan nå de hurtige bolde.

Vind kamp efter kamp i en hvid tennisnederdel

Det er efterhånden umuligt at vide hvor mange talentfulde spillere, der har vundet deres kampe iført en simpel hvid tennisnederdel. Den minimalistiske farve har altid leveret et rent og klassisk look, som den dag i dag stadig passer godt ind på enhver tennisbane. Med det sagt kan du dog forvente, at de forskellige hvide tennisnederdele hos adidas garanterer mere end blot et flot ydre. Her er tale om funktionelt sportstøj, der takket være moderne materialer sikrer en utrolig komfort og åndbarhed fra første til sidste minut af kampen.

Et hvidt tennisskørt til nye og erfarne spillere

Behageligt sportstøj er en af de ting, alle har behov for, hvad end de er nybegyndere eller professionelle atleter. Derfor er det netop en høj komfort, der mere end noget andet kendetegner de mange hvide tennisnederdele. Det skyldes blandt andet brugen af innovative og fugttransporterende tekstiler, der resulterer i åndbare egenskaber såvel som fleksible pasforme. En hvid tennisnederdel leverer dermed den komfort, du har behov for, når du løber efter bolden eller server med skarp præcision. Giv den maksimal gas på ethvert tidspunkt iført et let og funktionelt hvidt tennisskørt.

Nyt design og genanvendte materialer

Udvalget af sportsnederdele og -kjoler hos adidas byder på et moderne look, der gør det muligt at indtage tennisbanen med storm. De er fremstillet af innovative og frem for alt bæredygtige materialer, hvis styrke gør dem ideelle til den krævende sportsgren. På grund af initiativer som Primegreen vil du støde på designs, der forvandler genanvendt plastic til smart og holdbart tøj. Resultatet er slidstærke tekstiler, der kan holde til utallige hurtige og udfordrende timer på banen.