alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Sorte tennissokker

 
[30]
Kom let og blødt gennem dagen med et par sorte tennissokker. De er fremstillet af åndbare og behagelige tekstiler, der leverer en suveræn komfort fra første til sidste minut af kampen.
Originals Sort Sokker, 3 parOriginals Sort Sokker, 3 par

Sokker, 3 par

Originals

Y-3 Sort Y-3 Hi sokkerY-3 Sort Y-3 Hi sokker

Y-3 Hi sokker

Y-3

Y-3 Sort Y-3 Running sokkerY-3 Sort Y-3 Running sokker

Y-3 Running sokker

Y-3

Sorte tennissokker til banen og byen

De ikoniske 3-Stripes er et symbol på, at god stil og høj kvalitet legende let kan gå hånd i hånd. Det er også derfor, du kan finde dem i sortimentet af sorte tennissokker. Her er nemlig tale om et simpelt og klassisk design, som gemmer på en lang række af funktionelle egenskaber. Først og fremmest består de af behagelige materialer, der takket være moderne teknologier såsom HEAT.RDY sikrer en utrolig åndbarhed. De sorte tennissokker leverer dermed en stabil ventilation, så du let kan føle dig godt tilpas. Uanset om du giver den gas i fitnesscenteret eller roligt begiver dig gennem byen.

Føl dig hjemme i sorte sportssokker

Det er ikke uden grund, at sorte tennissokker stadig er et populært valg. De klassiske sorte sportssokker gør det nemlig let at være på fødderne hele dagen lang, da de forbliver komfortable på både varme og kølige dage. De sorte tennissokker garanter en behagelig og fleksibel pasform, der gør det muligt for dig at bevæge dig lige så længe og så vildt, som du har behov for. Nyd følelsen af støddæmpende bomuld og den elastiske konstruktion, der yder en god støtte i enhver situation.

Et bæredygtigt skridt af gangen

En sok er ikke bare en sok. Det er sandt i de fleste sammenhænge og i særdeleshed, når det kommer til at gøre dit fodaftryk en smule mere bæredygtigt. Derfor er de mange sportssokker hos adidas fremstillet af funktionelle og miljøvenlige tekstiler som for eksempel Primegreen. Dette innovative tekstil består af genanvendte materialer som for eksempel genbrugt polyester og er dermed en garanti for, at der ikke er brugt ny plastik i produktionen. Det er sportstøj på den naturlige måde.