alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Tennistøj

 
[189]
Skru op for kvaliteten af dit spil og dit outfit med tennistøj, der garanterer en utrolig bevægelsesfrihed. De mange designs er fremstillet af elastiske materialer, der er ideelt til de hurtige kampe.
1 / 4
Side:af 4

Tennistøj der er specifikt designet til den udfordrende sport

Det store sortiment af tennistøj byder på utallige funktionelle egenskaber, der først og fremmest garanterer en suveræn og stabil komfort. Det er takket være brugen af moderne tekstiler, som leverer en utrolig fleksibilitet og åndbarhed. Resultatet er førsteklasses sportstøj, der giver dig friheden til at bevæge dig præcis, som du har behov for. Samtidig sikrer teknologier som AEROREADY, at fugt og sved ledes væk fra din hud, så du uden problemer kan skrue op for tempoet.

Skab dit yndlingslook med stilige tennisshorts og tennis t-shirts

Hos adidas kan du udforske et alsidigt udvalg af tennistøj, der er specialdesignet til at kunne håndtere de mange udfordringer, sporten indebærer. Det inkluderer blandt andet en lang række af holdbare tennisshorts og tennis t-shirts, der leverer lige dele komfort og æstetik. Du kan derfor forvente, at behagelige pasforme altid vil gå hånd i hånd med stilrene linjer. Det giver dig mulighed for at fokusere på at vælge de farver og mønstre, der passer bedst til din smag. Du kan derfor let sammensætte et klassisk hvidt tennislook såvel som et afslappet og sporty outfit, som kan bruges til enhver aktivitet.

Bæredygtighed fra top til tå

Det er langt fra besværligt at finde et helt træningssæt, der udelukkende består af funktionelle og bæredygtige designs. Sportstøj fra adidas er nemlig kendetegnet af begge dele, hvilket tydeligt kommer til udtryk i form af innovative tekstiler. Overalt i vores alsidige kollektioner vil du støde på miljøvenlige tråde, som stammer fra økologiske og ansvarlige produktioner. Heriblandt er det slidstærke og højtydende Primegreen, der er fremstillet af genanvendte materialer.