alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

Tennistøj

 
[192]
1 / 4
Side:af 4

Specialdesignet tennistøj der øger komforten og giver fri bevægelighed

Fold dig ud på banen og vis din modstander, hvad du dur til. Med fine detaljer som stretch, letvægt og FreeLift-konstruktion er adidas tennistøj skabt til at bevæge sig symmetrisk med dig. Det fleksible tennistøj går i et med dine bevægelser og dækker dig til, når du kaster dig over den afgørende serv og baghånd. Imens tager innovativ AEROREADY og 3D-struktur sig af din krops temperatur i takt med, at du skruer for tempo og intensitet på banens røde grus. Sved og fugt afledes fra huden, mens tilstrømningen af luft øges, så intet klæber til din hud. Nu kan du bevare fokus i de vigtige øjeblikke og give dig fuldt ud, når sejren skal hives i hus.

Træk i et bæredygtigt tennis-outfit når modstanderen skal have kamp til stregen

De bæredygtige initiativer bliver bragt til dig og din garderobe med tennistøj produceret af genanvendte materialer som polyester og restaffald fra strand- og kystområder. Sammen gør vi en indsats for at passe på vores verdenshave og reducere udledningen af skadelige emissioner. Hos adidas ser vi ingen grund til at køre rovdrift på naturens sparsomme ressourcer, når genbrug er en mulighed og et sublimt valg til produktionen af trendy og bæredygtigt tennistøj. Ligeledes bakker vi op om den globale bomuldsdyrkning via samarbejdet med Better Cotton.

Fra top til tå - altid en trendy, rå og sporty tennisdel til din garderobe

Single eller double. Grus eller indendøre. Mand eller kvinde. Uanset hvad du er og hvad du foretrækker, er der hjælp at hente, når det er tid til at slå dine folder på tennisbanen. Det alsidige tennistøj fra adidas klæder dig på fra top til tå i alt fra sporty T-shirts og toppe til trendsættende shorts, nederdele og støttende sports-bh’er. Modefaktor, 3-Stripes og det velkendte rå og sporty look trumfer igennem i hver en del.