alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennissko til børn

 
[5]
Børn Tennis Hvid ADVANTAGE CBørn Tennis Hvid ADVANTAGE C

ADVANTAGE C

Børn Tennis

Børn Tennis Hvid GRAND COURT KBørn Tennis Hvid GRAND COURT K

GRAND COURT K

Børn Tennis

Tennissko til børn inspireret af barndommens glæde

Fra skolen til træningen. Fra gåturen med familien til frisbee konkurrencen med vennerne. Børn, er altid i bevægelse. Det gælder ikke mindst dem, som er blevet bidt af tennis. Giv dit barn de bedste forudsætninger for, at dominere på hjemmebanen. adidas tennissko til børn, er skabt specifikt til de tennisglade børn og unge. Alle vores tennissko er inspirerede af børns legende glæde og nysgerrighed. De mange farver, sjove prints og finurlige detaljer pryder flere af vores komfortable og åndbare kollektioner.

Giv dit barns fødder den nødvendige støtte med tennissko til børn

Vores passion for sneakers kender ingen grænser. Unge tennistalenter kan bryde ud af mængden og vise deres kunnen med stil. Hver generation har deres kendetegn og dem, har vi forsøgt at fange i vores brede kollektion af tennissko til børn. Den åndbare mesh-overdel på flere af vores tennissko, giver fødderne frihed og mulighed for at perspirere under selv de længste turneringer og træningsrunder. EVA-støddæmpning i mellemsålen beskytter knæ og ankler, så du kan fokusere på at holde din modstander på hælene. Den slidstærke Adiwear ydersål i gummi, holder til selv de mest intense dueller. Sko med højere og mere støttende kant giver ekstra support ved hver bevægelse.

Fra skolen til banen og tilbage igen

Vores kollektioner favner bredt. Og derfor er vi ret sikre på, at dit barn nemt vil kunne finde sit nye yndlingspar her. De stærke farver er legende og de finurlige, grafiske print går lige i børnenes hjerter. Flere af vores tennissko til børn kommer i snøreløse alternativer, hvilket kan spare mange dyrebare minutter om morgenen. Så, du må nok se i øjnene, at det sæt tennisko til børn I vælger, kommer til at stå forrest i gangen. De vil slet ikke, tage dem af igen.