alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Tennissko til børn

 
[12]
De forskellige tennissko til børn er ideelle til unge spillere, der er ivrige for at komme frem på banen. Komfortable og slidstærke materialer sikrer, at dit barn kan nyde de farverige sko i mange sæsoner.

Tennissko til børn, der elsker at bevæge sig

De forskellige tennissko til børn er perfekte til de lange og udfordrende dage på banen. For her er tale om designs, der yder en suveræn støtte og komfort fra første til sidste serv. Det skyldes først og fremmest en behagelig konstruktion, som består af en åndbar mesh-overdel samt både en stødabsorberende mellemsål og en stærk Adiwear-ydersål. Resultatet er en sportssko, der garanterer en høj stabilitet, hvad end den lille spiller sprinter efter bolden eller roligt træner sin serv.

Få de store smil på banen med sportssko til børn

Det alsidige sortiment af sportssko til børn er kendetegnet af en utrolig ydeevne, der gør dem perfekte til enhver spiller uanset deres niveau. Med det sagt er de funktionelle elementer og behagelige former stiligt gemt bag et væld af glade farver. Det er dermed designs, der egner sig godt til hårde sportsgrene såvel som til at give humøret et lille boost. De farverige modeller giver derudover de små juniorspillere en god mulighed for at sætte et personligt præg på deres spillerdragt, hvilket kun gør det sjovere at snøre båndene i sine tennissko til børn og komme af sted til træning.

Designs med fokus på morgendagen

Hos adidas er bæredygtighed en vigtig del af innovativt design. Af denne grund vil du støde på ambitiøse og miljøvenlige initiativer overalt i vores mange kollektioner, hvilket naturligvis inkluderer udvalget af funktionelle sportssko til børn. Iblandt disse er det højtydende tekstil Primegreen, som er fremstillet af genanvendelige materialer. Det slidstærke stof er blot et enkelt eksempel på, hvordan moderne design kan hjælpe med at reducere plastikaffald. Dit barn kan dermed let nyde sin sport iført et par sko, der er skabt med hensyn til fremtidens generationer.