alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tennistøj til kvinder

 
[75]
Oplev et stort udvalg af flot og funktionelt tennistøj til kvinder. De moderne designs er fremstillet af åndbare materialer, der kan levere en høj komfort i selv de hårdeste kampe.
1 / 2
Side:af 2

Sæt fart på kampen med tennistøj til kvinder

Det store sortiment af tennistøj til kvinder byder på en lang række af alsidige designs, der er udviklet specifikt til at kunne klare den til tider vilde sportsgren. Her er tale om sportstøj af den højeste kvalitet, hvilket frem for alt er ensbetydende med en utrolig komfort. Denne egenskab er en selvfølge, hvad end du foretrækker at give den gas i en plisseret nederdel eller et par klassiske shorts. Det skyldes blandt andet brugen af funktionelle og lette tekstiler, der sammen med den fugttransporterende AEROREADY-teknologi er i stand til at holde dig tør og godt tilpas under hele kampen.

Tennistøj til damer, der går efter stilig kvalitet

Træd sikkert og stiligt ind på banen i tennistøj til kvinder. Hos adidas kan du udforske et farverigt udvalg af alt lige fra moderne sportskjoler til et hav af matchende toppe og nederdele. Ethvert design leverer en høj bevægelsesfrihed som et resultat af strækbare tekstiler og elastiske pasforme. Det er med andre ord tennistøj til damer, der ikke vil gå på kompromis med hverken kvaliteten eller æstetikken. Du kan på stilig manér skrue op for tempoet og gå efter sejren i stærkt sportstøj, som altid vil følge og støtte dine bevægelser.

Stærke tråde i enhver detalje

I de alsidige kollektioner af tennistøj kan du være sikker på at finde højtydende designs, hvis styrke og i særdeleshed ydeevne skyldes brugen af innovative og endda klimavenlige materialer. Hos adidas kan du derfor blive klædt på fra top til tå i bæredygtigt sportstøj, som for eksempel er lavet af performance-stoffet Primegreen. Dette tekstil er fremstillet af genanvendt plastik, hvilket gør det væsentligt nemmere at slå et grønt slag for miljøbevidst mode.