alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 100 DAGES RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.

Kvinder · Tennis · Tøj

 
[69]
1 / 2
Side:af 2

TENNISTØJ TIL KVINDER

Tennisbanen er dit domæne. Dæk hele banen i komfort, og nyd følelsen af frihed i vores behagelige tennistøj til kvinder. Køb sammensatte outfits af T-shirts, jakker, tennisskørter og -nederdele, der støtter dit spil og din style på banen.
TENNISOVERDELE TIL KVINDER: T-SHIRTS OG TANKTOPS
Gør dig klar til en tidlig morgentræning eller turnering med tennistøj, der understreger din spilleglæde. Følg igennem på dine slag og spil helt ud til stregerne med T-shirts og tanktop designet il at være åndbare og strækbare, så de leder sveden væk fra din hud uden at klæbe. Hvis koldfronten rykker ind, så smut i en jakke eller hoodie, mens du laver armsving og varmer op. Find lette og varme lag, du hurtigt kan smutte i over tenniskjolen, så du er klar til kamp og træning.
TENNISNEDERDELE OG -SKØRTER TIL KVINDER
Følg traditionen eller trods den med dit outfit. Understreg din feminine styrke og energi med fjerlette tennisnederdele lavet af garn fra Parley Ocean Plastic™, en favorit hos de professionelle til Australian Open. Køb en tennisnederdel med svedtransporterende stof og et snit, der bevæger sig med dig, så du kan holde fokus på modstanderens serv og ikke dit tøj. Tennisshorts og bukser med Climalite er et oplagt valg, når solen bager fra oven. De er lavet af blødt og svedtransporterende stof, der holder dig afkølet, selv når du er under pres.