alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennistøj til damer

 
[62]
1 / 2
Side:af 2

Træd selvsikkert ind på banen med tennistøj til damer

Selvsikkerhed er en af de vigtigste komponenter, når det kommer til kompetitiv sport. adidas tennistøj til kvinder lader dig træde ind i kampen, klar til at smashe din modstander. Med komfort, bevægelighed og stil i højsædet, vil dit tøj ikke komme i vejen for din performance. adidas tennistøj til damer giver dig de klassiske plisserede tennis-nederdele, som lader dig danse hen over banen. Er du til et mere stramt fit, findes der nederdele i elastisk stof, bygget til at bevæge sig med i samhør med din krop.

Moderne tennistøj til kvinder, som ikke vil gå på kompromis

Som atlet, er det vigtigt for dig, at du passer på din krop. Både når det kommer til motion og kost men ikke mindst, når du skal vælge sportstøj. Derfor har adidas skabt tennistøj til kvinder, som kun vil have det bedste. Nederdelene har brede bånd i taljen, så de holder sig på plads under hele kampen. De indbyggede shorts giver ekstra dækning, så du kan bevæge dit frit.

Høj performance fra top til tå

Det er ikke kun dit tøj, som skal understøtte din krops behov og bevægelser. Som en del af adidas alsidige tennis-kollektioner, kan du finde T-shirts og toppe i åndbart og elastisk materiale, som transporterer sveden væk fra kroppen. De fås i en bred vifte af farver, alle med adidas' ikoniske mærke på brystet. Prikken over i'et er tennissko som kombinerer stil og support. De rigtige sko er essentielle for din tennis præstation og derfor er de skabt til, at støtte op om din fods bevægelser. Store dele af adidas' tennistøj til kvinder er lavet med bæredygtige materialer fra genanvendt plastic. Primegreen er 100% genanvendt plastic og er med til at opnå adidas' 2021 mål om, at 50% af deres kollektioner skal bestå af bæredygtig, genanvendt polyester.