alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tenniskasketter

 
[2]
Fuldend dit look med en smart og funktionel tenniskasket, der legende let kombinerer æstetik med komfort. Takket være åndbare og innovative materialer vil den altid sidde og frem for alt føles behagelig.

En tenniskasket til sport og meget mere

Den helt rigtige tenniskasket kan bruges til langt mere end blot din yndlingssport. Her er nemlig tale om et klassisk design, der formår at forene et flot ydre med utallige praktiske egenskaber. Først og fremmest kan du forvente en høj åndbarhed, som blandt andet skyldes brugen af moderne og fugttransporterende tekstiler. AEROREADY er en af de teknologier, der ligger bag den utrolige komfort samt en af de mange grunde til, at de forskellige kasketter egner sig godt til hård træning såvel som rolige stunder.

Sæt prikken over i’et med stilige sportskasketter

Hos adidas kan du udforske et stort sortiment af holdbare sportskasketter, som er designet til at levere en suveræn og vedvarende komfort. Det betyder, at du let kan bære din tenniskasket både på og af banen. Den justerbare konstruktion giver dig muligheden for selv at finde den helt perfekte pasform. Du kan med andre ord let vælge mellem de mange farver og styles vel vidende, at du uden problemer kan bære enhver af dem. Benyt de mange tenniskasketter til at sætte prikken over i’et på alt lige fra dit foretrukne træningssæt til dine afslappede looks i hverdagen.

Den bæredygtige detalje

En enkel kasket fylder ganske vist ikke særlig meget, men den kan alligevel gøre en stor forskel. Af denne grund vil du hos adidas kunne vælge imellem et hav af smarte hatte, der bærer præg af en lang række af innovative og bæredygtige tiltag. Det skinner tydeligt igennem i mængden af miljøvenlige tekstiler såsom Primegreen, der er lavet af genanvendte materialer som genbrugt polyester. Resultatet er accessories, der er produceret på en ansvarlig måde og med respekt for verden omkring dig.