alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Hvide tennissko

 
[37]
Nyd kombinationen af et stilrent ydre og en suveræn kvalitet. Hvide tennissko forener sportens klassiske look med et stærkt og åndbart design, der sikrer en optimal støtte fra første til sidste serv.

Hvide tennissko til de udfordrende kampe

De hvide tennissko hos adidas er ideelle følgesvende til både rolige træningstimer og krævende kampe. Det er takket være et funktionelt design, som først og fremmest byder på fleksible overdele samt skridsikre såler. Netop sålerne er et godt eksempel på det strejf af innovation, som præger enhver model i udvalget af hvide tennissko. Den komfortable bund består nemlig af en behagelig Lightstrike-mellemsål såvel som en stabil og stærk Adiwear-ydersål. Du kan dermed forvente en suveræn komfort, der giver dig frihed og stabilitet til at skifte retning eller tempo lynhurtigt.

Hvide sportssko til enhver tennisspiller

Hvide tennissko er ikke ligefrem et særsyn, når det kommer til hverken professionelle eller nye spillere. Det er heller ikke uden grund, da den minimalistiske farve sikrer et rent og klassisk look, som gør det let for enhver at gå på banen med stilen i god behold. Med det sagt gemmer de hvide sportsko dog på langt mere end blot det ikoniske ydre. Bag det fine udseende gemmer de hvide tennissko på en komfortabel pasform, der går hånd i hånd med et åndbart og holdbart design.

Den grønne linje

Bæredygtighed er et element, der trækker klare spor igennem kollektionerne af tennissko hos adidas. Det kan tydeligt ses i brugen af tekstiler og materialer, der blandt andet er fremstillet af genanvendt plastic. Initiativer såsom Primegreen gør det muligt for dig at nyde din sport iført fodtøj, som er skabt med respekt for verden omkring dig. Her er nemlig tale om sko, hvor bæredygtige tråde legende let væver sig igennem et hav af smarte og frem for alt stærke skomodeller.