alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Hvide tennissko

 
[32]

Hvide tennissko: en klassiker på banen

Du kender dem fra de store grand slams: hvide tennissko, der med tidløshed og elegance understreger tennissportens status. Hos adidas kan alle være med. Nybegyndere som eliteudøvere får glæde af de mange indbyggede teknologier. Hvide tennissko med Bounce støtter dig i serv-hop og smash. De mange små kapsler, der er inkorporeret i sålerne, yder støddæmpning, så du lander blødt og er klar til at slå det næste vinderslag. Mode og funktionalitet forenes optimalt, så du også kan bruge dine hvide tennissko i hverdagen. Vores samarbejder med alt fra tegnefilmsproducenter til haute couture-designere giver dig unikke valgmuligheder. Hvad enten de skal være kridhvide eller med farver og finurlige mønstre, så får du et look til både mode og sport. Ekstra fart under fødderne til træning og i kamp med Boost-teknologien, der genbruger din energi og får dig nemmere og mere komfortabel frem over banen.

Hvide tennissko understreger dine ambitioner

Grus, gade eller hard court? Hvide tennissko er din faste base til den populære ketsjersport på dine yndlingsunderlag. De alsidige ydersåler i gummi med perforeret design lader dig stå fast ved hvert et point, mens de spændstige og komfortable EVA-mellemsåler bidrager til en personlig pasform. Hvide tennissko i letvægtsmaterialer får dig flyvende frem på banen. Spil igennem, og hold fødderne tørre med overdele i mesh og strik-lignende designs, der skaber åndbarhed, så du kan slippe af med fugten. Bæredygtighed og adidas hører sammen til glæde for dig og dine fædder. Primegreen er blot en af mange teknologiske stoltheder, det leverer hvide tennissko fremstillet i genanvendt polyester uden brug af ny plastik. Dermed reduceres emissioner og ressourceforbruget . Forhøjede sål- og snudekanter beskytter dine fødder, når du står på tæer for at serve, og når du strækker dig efter boldene sideværts. Snørelukning, velcroluk eller en kombination? Dine fødder bliver på plads under hele kampen!