alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tennissokker

 
[146]
Sæt dit eget tempo og grib sejren i et par holdbare og behagelige tennissokker. De klassiske designs er fremstillet af moderne materialer, der sikrer en vedvarende komfort under hele kampen.
1 / 4
Side:af 4

Lette tennissokker til den hårde træning

Pres dig selv til det yderste i et par funktionelle tennissokker, der netop kan klare det hårde pres fra timevis af udfordrende træning. Deres høje kvalitet er resultatet af et innovativt design, som består af åndbare og slidstærke tekstiler. Disse højtydende materialer er en fast ingrediens i ethvert par og sikrer vigtigst af alt en utrolig komfort. Det er blandt andet takket være banebrydende teknologier såsom HEAT.RDY, der gennem en vedvarende luftgennemstrømning holder dine fødder dejligt afkølede. Du kan dermed frit give den alt, hvad du har på selv de varmeste sommerdage.

Sportssokker til enhver del af din dag

De moderne tennissokker er skabt til at levere god støtte, uanset om du giver den maksimalt gas på banen eller blot bevæger dig roligt op og ned af byens gader. Det smarte design byder på en tæt og strækbar konstruktion samt en støddæmpende effekt. Af denne grund er de forskellige sportssokker ideelle til hurtige bevægelser og et højt tempo. Den behagelige fornemmelse er en garanti, hvilket betyder, at du med fordel kan benytte dem til enhver oplevelse.

Små designs kan gøre en stor forskel

Til tider er det de mindste detaljer, der er i stand til at gøre den helt store forskel. Det er i særdeleshed gældende, når det kommer til det store udvalg af bæredygtige sportssokker hos adidas. De kvalitetssikre par er nemlig produceret af naturlige og miljøvenlige tekstiler, der leverer præcis den styrke, du kan forvente af et førsteklasses sportsdesign. Du kan derfor nyde følelsen af at dyrke din yndlingsmotion i et par bløde bomuldssokker, vel vidende at de støtter en mere ansvarlig og bæredygtig produktion.