alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Tennissko til damer

 
[66]
1 / 2
Side:af 2

Gå efter sejren iført stærke tennissko til damer

De smarte tennissko til damer leverer en utrolig styrke, som gør dem i stand til at håndtere presset fra den udfordrende sport. Takket være tætsiddende mesh-overdele og solide Adiwear-ydersåler kan du altid forvente en optimal støtte, når du kaster dig frem på banen. Dertil sikrer elementer såsom den innovative Bounce-støddæmpning, at du lander sikkert og komfortabelt efter enhver bevægelse. De forskellige modeller er dermed perfekte til de kvinder, der elsker at give den max gas på banen.

Sportssko til damer forener stil og kvalitet

Hos adidas kan du gå på opdagelse blandt moderne sportssko, der er specifikt designet til kvinder. Slidstærke og fleksible pasforme er blot nogle af de elementer, som du kan være sikker på at finde overalt i det alsidige sortiment af tennissko til damer. De kvalitetssikre designs leverer derudover den velkendte adidas-stil, som gør det legende let at indtage banen med et selvsikkert look. Du kan derfor frit sammensætte et klassiskt og lyst tennisoutfit eller skrue op for farverne med et grafisk mønster. Hvad end du foretrækker, er udvalget af sportssko til damer skabt til sport på højeste niveau.

Opgrader dit sportslook med bæredygtige designs

De forskellige tennissko til damer er perfekte til de spillere, som leder efter høj kvalitet på den stilige og frem for alt bæredygtige måde. Hos adidas kan du vælge imellem funktionelle sportssko, som er fremstillet ved hjælp af innovative og højtydende tekstiler. Det inkluderer blandt andet holdbare kunststoffer, som består af genanvendelige materialer som eksempelvis genbrugt polyester. Du har dermed mulighed for at fylde din garderobe med smarte tennissko, der er udviklet med hensyn til naturen og verden omkring dig.