alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

tennissko til kvinder

 
[40]
Female tennis player wearing the UNIFORIA jacket

FORENET AF SPORTEN

Denne UNIFORIA-tenniskollektion sender en hilsen til klassiske fodboldsæt og bærer et budskab om samhørighed. De forskellige styles slår bro over kløften mellem de to sportsgrene og viser, at der altid er et fællestræk i sport – selvom det ene spilles på hold, og det andet spilles på enmands- eller tomandshånd. Og på samme måde er positive forandringer altid mulige.
Kvinder Tennis Hvid Adizero Ubersonic 4 Clay skoKvinder Tennis Hvid Adizero Ubersonic 4 Clay sko

Adizero Ubersonic 4 Clay sko

Kvinder Tennis

Tennissko til damer som elsker eksplosivitet, power shots og frihed 

Du står på din side af banen. Din modstander sender bolden over på din side. Hvad bliver dit næste move? Bliver det et powershot eller et eksplosivt sprint? Du skal have friheden til, at vælge dit næste træk. adidas tennissko til damer omfavner den omstillingsparathed som spillet kræver, samtidigt med at de giver overlegen support på alle typer underlag.

Giv alt hvad du kan med tennissko til damer bygget til bevægelig på grusbane

Det er alfa omega, at dine tennissko passer til det underlag, du skal spille på. Det er vigtigt, at du er både bevægelig og står sikkert. Find sko, som er bygget specifikt til det underlag banen har. Selvom de røde grusbaner giver mere feedback til bolden, bevæger spillet sig en smule langsommere. Det er derfor vigtigt, at tennissko til damer er designet specifikt til grusbaner, yder ekstra stabilitet og lateral støtte. Vores tennisssko er lavet i slidstærke materialer og stødresistent Adituff tå. Med stabiliserende 3D Torsion System får du en støttende og responsiv Sprintframe. Adiwear ydersålen hjælper dig med at stå fast, når spillet kræver det.

adidas all-court tennissko

Er du en fleksibel spiller, som ønsker en sko der kan bære dig rundt på alle livets baner? Så vælg en sko som er skabt specifikt til alle typer underlag. Den lette overdel og det åndbare mesh holder dig stabil og afkølet, så du kan bevæge dig let hen over banen. Den responsive midtersål støtter dig, når du spiller på et ekstra hårdt underlag. Slidstærk ydersål holder dig fra at glide på græsbaner og støtter på om din fods bevægelser. Store dele af vores kollektioner af tennissko til kvinder, er lavet i bæredygtige materialer. Der er ingen Planet B og derfor arbejder vi hårdt for at skabe bæredygtige tennissko, som passer både på vores jord og dine fødder.