alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
Bestil online, og hent i en adidas-butik.
adidas

tennissko til mænd

 
[26]
Male tennis player wearing the UNIFORIA jacket

FORENET AF SPORTEN

Den nye UNIFORIA-kollektion står for sammenhold. Tenniskollektionen, der er inspireret af klassiske fodboldtrøjer, viser, hvordan sport kan være et unikt sted for folk at blive forenet af kampens intensitet fra tilskuerrækkerne og på banen.

TENNISSKO TIL MÆND

Dine fødder og tennissko eller tennissneakers spiller en vital rolle i enhver tenniskamp. Når du slider på grus, hopper op efter lobbet, sprinter til nettet efter stopbolden eller skal nå ud til vinderslaget, er dit fodarbejde en integreret del af dit game. Find friheden til at skabe dit spil i tennissko designet i mange slags farver og styles.
TENNISSKO, TIL ALLE SLAGS BANER, TIL MÆND
Dine fødder og tennissko eller tennissneakers spiller en vital rolle i enhver tenniskamp. Når du slider på grus, hopper op efter lobbet, sprinter til nettet efter stopbolden eller skal nå ud til vinderslaget, er dit fodarbejde en integreret del af dit game. Find friheden til at skabe dit spil i tennissko eller tennissneakers designet i mange slags farver og styles.
GRUSBANE-TENNISSKO TIL MÆND
Det er vigtigt at have de rette sko til den rette overflade. Vælg et par sko til den slags bane, du typisk spiller på, såsom grusbaner. Selvom grusbaner gør, at bolden hopper højere, så er spillet generelt en smule langsommere end på andre overflader, så det er vigtigt at have en tennissko eller tennissneaker, der giver stabilitet og støtte på ydersiden af skoen til de hurtige slides ved baglinjen. Et slidstærkt trædemønster, Adiwear-ydersålen og Adituff-tåen holder dig sikkert på fødderne og kan holde til netop de mange slides, der kendetegner grusspil.