alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Tennissko til herrer

 
[48]

Få fart på i tennissko til herrer

Hos adidas kan du vælge mellem et godt udvalg af smarte og frem for alt behagelige tennissko til herrer. Vores innovative designs er udviklet specifikt med den udfordrende sport i tankerne, og det kommer til udtryk i alt lige fra de skridsikre bunde til de tætsiddende overflader. Denne stærke konstruktion garanterer først og fremmest en høj stabilitet i enhver bevægelse. Derudover kan du nyde følelsen af stødabsorberende Bounce eller lette Lightstrike mellemsåler, der er perfekte til hurtige retningsskift og høje hastigheder.

Giv din stil et boost med tennissko til mænd

De ikoniske adidas-striber er et løfte om moderne og holdbart design, der aldrig går på kompromis med den gode stil. Sortimentet af tennissko til herrer byder derfor på noget for enhver smag, hvad end du foretrækker et farverigt eller mere minimalistisk sportslook. De stilrene linjer væver sig tydeligt gennem hele designet lige fra de strækbare mesh-overdele til de slidstærke såler. Det er med andre ord behagelige tennissko til mænd, der ikke er bange for at skille sig ud på banen.

Scor de bæredygtige point

Kvaliteten af en sportssko afhænger i høj grad af de materialer og tekstiler, der indgår i designet. Af denne grund er alle adidas-modeller udelukkende fremstillet af hårdføre elementer, der kan holde til presset fra krævende sportsgrene. Blandt disse vil du støde på innovative Primegreen, som er lavet ved hjælp af genanvendelige materialer som for eksempel genbrugt polyester. Her er tale om et højtydende stof, der leverer den funktionalitet, du har behov for, når du spiller tennis. Derudover er det et bæredygtigt materiale, der beviser, man sagtens kan score gode point på mere end en måde.