alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET

Tennis t-shirts

 
[68]
Tag dit spil til nye højder iklædt en tennis t-shirt, som kan håndtere sportens mange udfordringer. Føl dig godt tilpas i de åndbare trøjer, der leverer en høj komfort fra første til sidste point.
1 / 2
Side:af 2

Tennis t-shirts til den perfekte serv

De bedste tennis t-shirts er i stand til at garantere et behageligt fit i enhver situation. Derfor er det store udvalg af sportstrøjer hos adidas kendetegnet af en suveræn komfort, der varer ved under hele kampen. Takket være AEROREADY-stof og andre innovative materialer kan du forvente, at fugt og sved konstant vil blive ledt væk fra kroppen. Det endelige resultat er designs, som du altid kan nyde en utrolig åndbarhed i. Fold dig ud i de funktionelle trøjer og kom lidt tættere på den perfekte serv.

Giv det klassiske look et twist med moderne tennistrøjer

Vælg mellem et hav af forskellige tennis t-shirts, der ud over en høj kvalitet naturligvis leverer den velkendte adidas-æstetik. Først og fremmest kan du hos os finde et hav af styles, der er ideelle, hvis du ønsker at skabe det klassiske hvide tennisoutfit. Derudover byder vores alsidige sortiment også på et væld af designs i andre farver og grafiske mønstre, som på stilig manér skiller sig ud i mængden. Gå på opdagelse blandt de utallige tennistrøjer og grib chancen for at sætte et personligt præg på dit træningsoutfit. Leg med dit look og indtag banen med god stil.

Vind kamp efter kamp på den bæredygtige måde

Træk i et outfit, der består af slidstærke og naturlige designs. Hos adidas har du muligheden for at finde masser af stiligt sportstøj, der skruer op for kvaliteten ved hjælp af miljøvenlige tekstiler. De mange tennis t-shirts er for eksempel fremstillet af Primegreen, der er et stof lavet af højtydende og genanvendte materialer. Du kan dermed let dyrke din yndlingssport uden at gå på kompromis med hverken funktionalitet eller bæredygtighed.