alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennis-T-shirts

 
[106]
1 / 3
Side:af 3

adidas tennis-T-shirts: Giv din modstander kamp til stregen

Om du er professionel eller weekendentusiast, så er du i en tennis-T-shirts fra adidas sikret en skudsikker stil og total komfort. Firevejs-stretch og lette, fleksible materialer sikrer, at intet holder dig tilbage. Det ærmeløse design giver dine arme total bevægelsesfrihed. Vis din modstander din forhånds styrke og din baghånds præcision. Vores tennis-T-shirts sikrer distraheringsfri og åndbar træning til hvert evigt eneste spil.

Sammensæt din egen stil

Vores udvalg er stort, og derfor kan du helt selv bestemme, hvilket look du vil gå kampen i møde med. Hvis du går efter et iøjnefaldende, moderne og farverigt look, har vi skabt tætsiddende T-shirts med vores mest åndbare teknologi: AEROREADY. Om du spiller udendørs eller indendørs, så holder disse designs dig tør fra start til slut. Udvalget af tennis-T-shirts indeholder klassiske og løstsiddende T-shirts med smarte mesh-paneler i siderne samt tennistoppe med bryderryg og øget ventilation. Hvis du har forelsket dig i den klassiske tennisstil, har vi selvfølgeligt også performance-dygtige poloshirts med krave og diskrete designdetaljer. Miks og match dig frem i vores brede udvalg af tennis-T-shirts med adidas tennisnederdele eller -shorts, og opnå et fuldent look.

Bæredygtige og slidstærke materialer til kamp og hverdag

Hos adidas har vi en ambition om at gøre en ende på verdens plastikaffald. Gennem materialer som Primegreen, der er et materiale i genanvendt polyester, har vi skabt slidstærke tennis-T-shirts. De er ikke bare gode for din performance, men også for miljøet. Primegreen er slidstærkt, hurtigttørrende og ultra blødt. Hvis du leder efter genanvendte materialer med høj ydeevne, så vil du elske Primeblue, der er et af vores mest slidstærke materialer af Parley Ocean Plasic. Lad disse grønne materialer smyge sig om din krop, så du kan gå kampklar ind på banen med god miljø-samvittighed. Spil for planeten, selv når solens stråler bringer sveden frem på panden.