alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Tenniskjoler og tennisnederdele

 
[38]
Iført en af de mange tenniskjoler og tennisnederdele vil du opleve en suveræn bevægelsesfrihed, der er ideel til de hårde og hurtige kampe. Løb, spring og bevæg dig præcis, som spillet kræver.

Tenniskjoler og tennisnederdele til de mindeværdige kampe

Hos adidas kan du opleve et væld af smarte tenniskjoler og tennisnederdele, der er skabt til sport på højt plan. De forskellige designs er fremstillet af innovative materialer med suveræn åndbarhed fra første til sidste serv. Det er blandt andet på grund af banebrydende teknologier såsom HEAT.RDY, at tøjet er i stand til at holde dig tør og afkølet igennem ethvert udfordrende minut på banen. Det er dermed sportstøj, der kan holde til præcis det tempo og den spillestil, der passer til dig.

Grib sejren i funktionelt tennistøj

I det rette tennisstøj bliver det let for dig at komme stiligt igennem kampen, uanset hvor stærk en modstander du møder. Derfor byder det store udvalg af tenniskjoler og tennisnederdele hos adidas på en lang række flotte farver og grafiske mønstre. Det er designs, der med garanti vil give dig et smil på læben. Med det sagt er der skruet lige så højt op for komforten, som der er for æstetikken. Du kan dermed være sikker på at nyde fornemmelsen af behagelige pasforme og bløde materialer. Resultatet er, at du ikke blot vil se godt ud i dit tennistøj, men vigtigst af alt vil føle dig godt tilpas.

De bæredygtige tråde

Når det kommer til dit sportstøj, kan du sagtens forlange høj kvalitet i form af både bæredygtighed og funktionalitet. Det er de kvalitetssikre tenniskjoler og tennisnederdele et glimrende bevis på, da du overalt i de mange designs vil støde på flere miljøvenlige tekstiler. Heriblandt finder du det slidstærke stof Primegreen, der er fremstillet af genanvendte materialer som for eksempel genbrugt polyester. Det giver dig muligheden for at gå på banen i moderne sportstøj skabt med respekt for naturen.