alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennisnederdele

 
[26]

Vil du være kampklar, så er tennisnederdele fra adidas en sikker vinder

Hvad enten du spiller tennis indendørs eller er mere til udendørs spil på græs, hardcore eller grus, ja så har adidas den rette tennisnederdel til dig. Uanset om du er nybegynder eller en rutineret ræv på tennisbanen, så gælder det om at give dig selv den bedst mulige start. Den får du med en af de mange forskellige tennisnederdele fra adidas, da de sidder perfekt til kroppen og stadig tillader dig at bevæge dig frit rundt på banen, hvilket betyder du kan slå den ene vinder efter den anden over nettet. Materialet er venligt for huden, holder dig afkølet undervejs og sidder godt til kroppen hele vejen igennem, selv hvis det er en lang kamp og du er ved at være træt i det afgørende sidste sæt. Med en tennisnederdel fra adidas går du på banen med stil og er klar til at give alle dine modstandere baghjul. Nogle af modellerne har en fin lille plisseret kant, som giver din udstråling elegance, så du udover at være en vinder på banen, også vil være en vinder i klubhuset efter sejren er kommet i hus.

Smash, serv og dominér på banen med en tenniskjole

Med en tenniskjole fra adidas kan du trygt gå på banen og udelukkende fokusere på dit spil. Designet er kropsnært og tillader dig samtidig fri bevægelighed, så du kan slå til bolden uanset hvor på banen du er, og i hvilken position du er presset ud i af din modstander. I nogle af modellerne er der indbyggede tights og bh, så du kan sagtens bære en sådan tenniskjole uden andet indenunder. Du fuldender din fremtoning og står knivskarpt til at serve, smashe og spille din modstander udover baglinjen, men først og fremmest er du med en tenniskjole perfekt klædt på til at spille det underholdende spil med ketcher og den lille tennisbold.