alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • UDSALG

Hvide tennissokker

 
[60]
Føl dig godt tilpas i timevis med et par simple hvide tennissokker. Takket være bløde og åndbare materialer kan du forvente en utrolig komfort, der varer ved hele dagen lang.
Y-3 Hvid Y-3 Hi sokkerY-3 Hvid Y-3 Hi sokker

Y-3 Hi sokker

Y-3

1 / 2
Side:af 2

Hvide tennissokker til sport og hverdag

Ved første øjekast kan det måske være svært at se forskel på hvide tennissokker, men det betyder dog langt fra, at de ikke er i stand til at skille sig ud i mængden. Når det kommer til det store udvalg af hvide tennissokker hos adidas, kan du nemlig trygt forvente, at her er tale om sportstøj af høj kvalitet. Først og fremmest er de lavet af moderne og komfortable materialer, der sikrer en utrolig åndbarhed på grund af innovative teknologier såsom HEAT.RDY. Nyd følelsen af det smarte design, som garanterer ekstra støtte i svangen samt fornemmelsen af kraftig og støddæmpende bomuld.

Fuldend looket med hvide tennisaccessories

Hos adidas kan du vælge fra et godt sortiment af hvide tennissokker, der er velegnede til både de aktive og rolige stunder. Deres elastiske og behagelige pasform leverer en suveræn komfort, som varer ved, hvad end du tilbringer lange og hårde timer i fitnesscenteret eller blot slapper af hjemme. Disse simple hvide tennisaccessories er ideelle til sportsbrug, men så sandelig også hvis du ønsker et afslappet look i hverdagen. Det er netop denne alsidighed og frem for alt kvalitet, der gør, at du kan benytte de klassiske hvide tennissokker præcis, når det passer dig.

Lidt mere end bare en sok

Selv de mindste ting kan have en stor betydning, når det kommer til at gøre modeindustrien mere bæredygtig. Det er de utallige tennissokker et glimrende eksempel på takket være brugen af miljøvenlige tekstiler. Et af dem er Primegreen, der er fremstillet af genanvendte materialer og dermed ikke ny plastic. Resultatet er et innovativt og slidstærkt tekstil, der er ideelt til sportsbrug.