alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennisshorts til mænd

 
[30]

Tennisshorts til mænd – skabt til fri bevægelse

Lange sæt, hurtige bolde og timevis af udfordrende dueller vil føles som en leg. Oplev den naturlige fornemmelse, som opstår, når du iklæder dig tennisshorts af høj kvalitet. De er skabt med moderne materialer, der garanterer, at de støtter dig igennem hele spillet fremfor at holde dig tilbage. Det er takket være de innovative teknologier, som er en grundlæggende del af de moderne materialer. Det åndbare HEAT.RDY-stof sikrer temperaturkontol, så du altid er afkølet, imens det fugtabsorberende AREOREADY vil sørge for, at du føler dig tør og afslappet, selv efter en hård træning.

Komfort fra første til sidste serv

Det er ikke umuligt at føle sig godt tilpas i sit sportstøj selv længe efter, at den sidste bold er slået over nettet. Iblandt det store udvalg af tennisshorts til mænd vil du uden tvivl finde et godt fit, som er perfekt til dig. Det hjælper selvfølgelig, at du kan stole på, at ALPHASKIN vil tilpasse sig din form og ikke den anden vej rundt. Med ergonomiske sømme og strækbart stof vil du opleve en tætsiddende pasform, som giver dig overskud til at fokusere 100 procent på dit spil. Du kan løbe frem og tilbage til nettet lige så meget, som du overhovedet orker. Det er kun et spørgsmål om din egen energi.

God pleje er lig med godt spil

Uanset hvilket par tennisshorts til mænd, du vælger, så er de gode til både krævende turneringer eller hård træning. De holder til, at du giver den alt, hvad du har, inde på banen, så længe du plejer dem en lille smule uden for banen. Det eneste, du skal huske, er den ideelle kombination af maskinvask med koldt vand og et mildt vaskemiddel. Udover det så skal du bare glemme alt om at blege, rense og for det meste også tørretumbleren. Intens varme og skrappe skyllemidler er nemlig de hårdeste modstandere, hvis du vil sikre dig, at dine shorts holder til mange kampe fremover. Det er de råd, der gælder, uanset om du vasker de separate tights inden under, en hvid model med UV-beskyttelse eller forskellige farverige shorts. Derudover er det bare at sige god kamp!