alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
  • TIL MÆND
  • TIL KVINDER
  • BØRN
  • NYT
  • SPORT
  • KOLLEKTIONER
  • OUTLET
Din kurv er tom

Tennisshorts

 
[42]
Dyrk din yndlingssport iført et par tennisshorts, der leverer lige dele god stil og høj kvalitet. Takket være slidstærke materialer og et smart ydre kan de alsidige designs bruges på både banen og gaden.

Skru op for tempoet med de rette tennisshorts

Hos adidas kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af tennisshorts, der frem for alt er kendetegnet af en suveræn ydeevne. Det er dermed sportstøj, som du uden problemer kan bruge, når du giver den maksimal gas til både træning og kamp. De mange designs er fremstillet af moderne og fugttransporterende tekstiler, der sikrer en høj komfort fra første til sidste bold. Det er en garanti takket være en lang række af innovative teknologier såsom AEROREADY, der blandt andet sikrer en utrolig åndbarhed.

Tennistøj til banen og byen

De utallige kollektioner af tennistøj formår legende let at kombinere et moderigtigt ydre med et funktionelt design. Det er de mange tennisshorts et glimrende eksempel på, da de forener behagelige pasforme og bløde materialer med et hav af stilrene linjer. Skab et simpelt og sporty outfit med et par sorte shorts, eller vælg et grafisk print, der med garanti vil vække opsigt. Det er med andre ord designs, som vil passe perfekt ind i gadebilledet såvel som på banen.

Det naturlige valg

Det er uden tvivl let at fare vild i det væld af farver og mønstre, som præger det alsidige sortiment af tennisshorts. Det kan du også sagtens gøre med god samvittighed, da de mange flotte designs byder på en høj og bæredygtig kvalitet. Overalt i de stilige kollektioner vil du nemlig støde på miljøvenlige tekstiler, der er produceret på en ansvarlig og naturlig måde. Blandt disse finder du Primegreen, som er fremstillet ved brug af genanvendte materialer som for eksempel kan være genbrugt polyester. Du har derfor mulighed for at skrue både op for tempoet samt bæredygtigheden, når du indtager tennisbanen.