alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Tennisshorts

 
[33]

Tennisshorts for dynamik og bevægelighed

Har du høje standarder når det kommer til dit sportstøj og din performance? adidas ved, at det er de små detaljer, som gør den store forskel. Det er vigtigt, at sportstøj understøtter dine bevægelser, så du kun skal tænke på, at levere stærke præstationer. Tennis er en sport, hvor du skal være i bevægelse hele tiden. Derfor er adidas' tennis-kollektioner skabt til dig, som er i bevægelse på banen. Alle tennisshorts i adidas kollektionen bærer det klassiske adidas logo og det genkendelige 3-Stripes look. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med din stil på banen, når du leder efter tennisshorts som støtter op om din maksimale ydeevne.

Genanvendte materialer skaber bæredygtige tennisshorts

adidas har forpligtet sig til, at skabe tøj som holder. Dette gælder ikke kun i udviklingen af nye teknologier og innovative sammensætninger af print, fit og farver. Men det gør sig også gældende, når det kommer til valget af materialer. alle adidas tennisshorts er lavet af genanvendt polyester og platic opsamlet fra havene. De tror nemlig på, at løsningen på problemet med platic i verdenshavene, er innovation. Ved at give en ny funktion til den brugte plastic, bliver affaldet genanvendt og benyttet i bæredygtige, åndbare og holdbare kollektioner i hele adidas' sortiment.

Tennisshorts til alle spillere

Hvad end du er ny på banen eller er en rutineret spiller, så har adidas et par smækre tennisshorts til dig. De fås i et bredt udvalg af farver og nuancer. Deres tennisshorts er lavet i slidstærkt og 100% genanvendt polyester ripstop materiale og transporterer sveden væk fra kroppen. Alle adidas tennisshorts er skabt på baggrud af mange års kendskab til atleters behov for bevægelse og support. Dette betyder, at de er udviklede med den nyeste teknologi på området, teknologi som understøter kroppens frie bevægelighed.