alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Sorte cykelshorts til damer

 
[7]

Sorte cykelshorts til damer: stik af fra feltet

Cykling her, der og alle vegne. Få gang i benmuskulaturen i sorte cykelshorts til damer. Uanset om det er til spinning, MTB eller landevejsrace sender adidas dig i sadlen med komfort i en farve, der dækker for svedpletter. Heldigvis er åndbarheden i top, så du slipper af med fugt, når du tonser derudad. Iklædt sorte cykelshorts til damer slipper du for en øm bagdel, så du kan sidde timevis i sadlen og berige dig selv med nye personlige tider. Shortsene er designet efter den kvindelige anatomi kombineret med bløde pudeindsatser, der absorberer stød. Sorte cykelshorts til damer er dine fleksible allround shorts til både spurt, nedkørsel eller bjergklatring, der med en stor del elastan sender dine tråd afsted med fuld kraft uden forstyrrelser i bevægelserne. Se frem til en perfekt pasform ved hvert et ridt. Brede taljebånd med mesh-indsatser giver to fordele: Du får et par cykelshorts, der sidder godt og tæt om livet, samtidig med at ventilationen er i top.

Sorte cykelshorts til kvinder slipper dig fri i sadlen

Nyd godt af automatisk kompression fra sorte cykelshorts til damer. Tætsiddende pasformer holder på musklerne og gør dine tråd intense. Dine shorts bliver på plads – selv når du sprinter efter sejren. Skridsikre kanter lader dig slippe for materialer, der kryber op ad lårene. Elastan kan dog ikke gøre det alene. Du får også bæredygtighed med på cykelturen hver eneste gang. Genanvendt polyester er altafgørende for reducering af emissioner og ressourceforbruget nu og i fremtiden. Præstationsstærke materialer er din sikkerhed for, at du kan give den gas i pedalerne året rundt. Sorte cykelshorts til damer er det klassiske valg i din cykeltøjsgarderobe. Den tidløse farve kan gå til alt. Naturligvis i kombination med adidas-logoet, der fuldender designstilen. Du kan godt se frem til at blive føreren af feltet i et par effektive shorts, der omfavner ben og bagdel, så aerodynamikken styrkes.