alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERING OVER DKK 200 OG 60 DAGES* RETURNERING
adidas

Cykeltrøjer til herrer

 
[4]

Cykeltrøjer til herrer: suveræn beklædning til alle ryttere

Bjergged, enkeltstartsspecialist eller pelotonfrontfører. Der er cykeltrøjer til herrer til alle discipliner og specialer. Uanset tempo og teknik fortjener du det bedste, når watts skal trædes og farten skal opjusteres. Vejret spiller ingen rolle, når du er på farten. Kør med en cykeltrøje som det eneste lag tøj i de varme årstider og lad AEROREADY-teknologien absorbere sveden. Huden holdes tør på komfortabel vis, når du præsterer med alt, hvad du har. Brug også cykeltrøjer til herrer under andet cykeltøj. Og få glæde af et behageligt mellemlag, som hele tiden arbejder for at opretholde den perfekte kropstemperatur. Masser af uundværlige detaljer gør det ekstra behageligt at være på cykeltur. Reflekser og adidas-logo sender dig velset ud i trafikken fra alle sider. Vandtætte lommer med lynlås yder fuld beskyttelse mod elementer, mens oprejst krave virker som et skjold mod vind og vejr.

Cykeltrøjer til herrer – ingen cykeltur uden

En lørdag formiddag i skoven, eller en hverdag frem og tilbage til job. Cykeltrøjer til herrer er dine essentielle overdele, som gør ridtet behageligt. Elastan er lige det tvist, som øger bevægelsesmulighederne. Mens genanvendte materialer føles ekstra gode mod huden. Ikke mindst takket være det miljøbevidste aspekt med reducering af emissioner. En trøje i klassiske helfarver, eller en model med masser af kulør. Enhver smag opfyldes, så funktionalitet og mode forenes på professionel vis. 3-Stripes er selvfølgelig kronen på værket og praktiske lynlåse hele vejen langs fronten giver dig fleksibilitet. Lyn op under hede ridt, eller kom drønhurtigt ud og ind af din trøje, når det er nødvendigt. Aerodynamiske snit, lette stoffer og kompression er yderligere elementer, der højner niveauet ved cykeltrøjer til herrer. Der trykkes på alle knapper, så dine ambitioner på cykel kan blive opfyldt. Nøglen til succes findes også i dit cykeltøj og adidas giver dig perfektion på alle parametre.