alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salespritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Gå til hovedindhold
adidas

Cykeltrøjer til herrer

 
[21]

De kvalitetssikre cykeltrøjer til herrer er fremstillet af innovative og behagelige materialer, der leverer en høj komfort samtog åndbarhed fra start til slut på de krævende såvel som de afslappende cykelture.

The Short Sleeve cykeltrøje
The Short Sleeve cykeltrøje
The Short Sleeve cykeltrøje
The HEAT.RDY cykeltrøje
The Short Sleeve cykeltrøje
The Short Sleeve cykeltrøje
The HEAT.RDY cykeltrøje
Five Ten Bike TrailX T-shirt
Five Ten Bike TrailX T-shirt
Five Ten Glory T-shirt
Five Ten Glory T-shirt
Five Ten Bike TrailX T-shirt
Five Ten Brand of the Brave sweatshirt
Five Ten Glory T-shirt
Five Ten Brand of the Brave sweatshirt
Five Ten Brand of the Brave sweatshirt

Funktionelle og stilige cykeltrøjer til herrer

Cykling er en sport, der kan nydes året rundt. Det eneste, det kræver, er blot, at du er klædt ordentlig på i det rette sportstøj. Et godt sted at starte er med en af de mange stilige og komfortable cykeltrøjer til herrer, som vi fører hos adidas. De forskellige trøjer egner sig nemlig godt til både kølige og varme cykelture, hvad end du er indenfor eller udendørs. Det skyldes i høj grad brugen af førsteklasses materialer, der er fremstillet ved hjælp af moderne teknologier. Det betyder, at du kan finde alt lige fra lette og fugttransporterende trøjer med HEAT.RDY til isolerende trøjer med COLD.RDY, som beskytter dig imod kulden.

Cykeltrøjer til mænd - gør turen endnu bedre

Hos adidas kan du vælge iblandt et godt og varieret udvalg af kvalitetssikre cykeltrøjer til mænd. Den store variation gør det muligt at finde præcis den cykeltrøje, som passer bedst til din træning og din cykeltur. Modeller med lange eller korte ærmer samt brugen af forskellige teknologier betyder, at disse cykeltrøjer til mænd kan benyttes hele året rundt. Du har dermed muligheden for at føle dig godt tilpas i din sportstrøje, uanset om du foretrækker en tur i sommervarmen eller en lang cykeltur i de kølige måneder.

Praktiske trøjer til hverdagens cykelture

De praktiske egenskaber er nemme at få øje på, når det kommer til de mange forskellige cykeltrøjer til herrer. Her er nemlig tale om sportstrøjer, der er lette at have med at gøre i en travl hverdag. Trøjerne er lavet af stærke materialer, der efter en lang dag fyldt med intens træning eller krævende cykelruter sagtens kan tåle en hurtig tur i vaskemaskinen. Det eneste, du skal huske, er blot at vælge et skånsomt vaskeprogram, da det sikrer, at din trøje kan bruges på utallige cykelture i mange år frem.