alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Cykeljakker

 
[17]
Læg lange distancer bag dig med teknologiske cykeljakker, der holder vind og vejr på afstand. Vi har designet til alle typer cyklister, så du kan finde det perfekte match til din cykelstil.

Trods vejret i tekniske cykeljakker fra adidas

Der er intet, der rigtigt kan måle sig med suset i sadlen. Og hvis du ikke vil lade dig stoppe af vejret, så finder du den nødvendige beskyttelse med adidas cykeljakker til børn og voksne. Vores cykeljakker er designet med slidstærk og vandafvisende DWR-belægning, så regnen bliver holdt væk fra kroppen. Kombineret med åndbare materialer og smarte mesh-indsatser får du stadig optimal åndbarhed og ventilation, selv under lang tids intens bevægelse.

Vandafvisende cykeljakker med tekniske detaljer

Et aktivt liv kræver tøj, der kan understøtte passionen for udendørs bevægelse. Hos adidas har vi mange års erfaring med design og produktion af tøj til aktive mennesker, og al denne erfaring har resulteret i brede kollektioner af cykeljakker. Jakkerne er designet med teknologier som vandtæt og isolerende PrimaLoft® samt ekstra sømforsegling, så regn og slud holdes på afstand. Materialerne er skabt med vandresistente fibre, der også hjælper kroppen med at holde på varmen. Jakkerne er lette, så du ikke tynges unødvendigt og kan sende al din energi ned i pedalerne og nyde ekstra kraft på turen.

Mærk den store forskel i de små detaljer fra adidas

adidas cykeljakker er designet med snit, der fritager dig fra distraheringer og sidder tæt uden at begrænse kroppens bevægelser. Jakker med forstærket elasticitet i ryggen sikrer, at jakken bliver siddende, hvor den skal. Bevægelighed, slidstyrke og tidløst design er kernen i adidas cykeljakker, hvorfor du her finder jakker designet til al slags vejr. Når vinden suser, og temperaturerne falder, kan du trygt trække i vores designs med høj hals og ekstra tæt pasform ved håndled og liv. Designs med rummelige lommer med lynlåslommer sørger for, at alt det vigtigste er indenfor rækkevidde.