alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkIcons/Communication/USP/Cash-deliveryIcons/Communication/USP/Delivery-eveningIcons/Communication/USP/Delivery-same-dayIcons/Communication/USP/Delivery-storeusp-deliveryIcons/Communication/USP/Exchangeusp-free-returnsIcons/Communication/USP/Gift-cardIcons/Communication/USP/KlarnaIcons/Communication/USP/Salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
adidas

Cykeljakker

 
[19]

Begiv dig afsted i alt slags vejr med beskyttende cykeljakker

Bliv klar til at lægge de lange distancer bag dig i alt slags vejr med de funktionelle og vandtætte cykeljakker fra adidas. Holdbare og vandafvisende DWR-belægninger forhindrer regndråber og sne i at trænge igennem stoffet. Resultatet er en beskyttende cykeljakke, der holder dig tør og varm, når truslerne fra mørke skyer gøres til en realitet. Aktive udfoldelser under åben himmel kræver beklædning, der kan få bugt med vejrlige udfordringer. Af den grund er cykeljakker fra adidas udstyret med sømforseglinger og isolerende og vandtæt PrimaLoft®. Vandresistente fibre går aktivt ind og beskytter, så din kropstemperatur holdes oppe. Og det mens du kan nyde den frie bevægelighed forbundet med det letvægtige stof. Ingen tyngende fornemmelser, når du er i fuld gang med at træde i pedalerne og skabe fremdrift på stierne. Dediker dit fokus til din sport.

Bedre ture i sadlen med en detaljeorienteret cykeljakke fra adidas

Race Fit er lig ultimativ pasform, der komplimenterer din krop og dens unikke former. Det tilsat længere stofstykker bagpå med kraftig elastik, der sørger for, at din cykelvest eller jakke bliver, hvor den skal. Intet der kryber op og skaber unødige gener under intense og givende ture i sadlen. Bevægelighed og performance styrket med støttende egenskaber og afgørende detaljer. Beskyt dig mod vinden med opretstående eller høj hals, og pas ekstra godt på dig selv på de mørke stier med de vigtige refleksdetaljer, der øger din synlighed og sikkerhed. Jakker til cykling med gode, rummelige lommer tillader dig at have de nødvendige sager lige inden for rækkevidde. Mobil, penge og nøgler kan sikkert gemmes af vejen med de holdbare lynlåslukninger. På samme måde kan du pakke din cykeljakke væk på let og minimalistisk vis, når solen kigger frem og mindsker behovet for vejrlig beskyttelse. Din sport og passion for cykling bliver løftet og fuldendt.